Bu sezon Spor Toto Süper Lig’de Eskişehirspor formasını terleten 1987 Düzce doğumlu Serdar Özkan, Sportmence’ye telefonla bağlanarak Düzcespor ve memleketi hakkında samimi açıklamalar yaptı.


Düzce’nin Kaynaşlı ilçesinden olan Eskişehirspor’lu Serdar Özkan, futbola Beşiktaş alt yapısında başladı. 2002 yılında profesyonelliğe ilk adımı atarak A takımda görev yapan Özkan ayrıca Galatasaray, Samsunspor, Ankaragücü gibi önemli kulüplerde forma giydi.
2014-2015 sezonunda kariyerine bir başka Düzceli olan Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam yönetimindeki Eskişehirspor’da devam eden Özkan, Düzce futbolu hakkında konuştu.



Eskişehirsporlu Serdar Özkan, sözlerine programa katılmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek başladı. “ Beni doğduğum yerin kanalına bağladınız, çok memnun oldum. İlk defa böyle bir şey yaşıyorum. Böyle bir şeye beni layık gördüğünüz için çok teşekkür ederim”

Düzce’ye fırsat bulduğunda gelerek Kaynaşlı’da yaşayan akrabalarını ziyaret ettiğini dile getiren Eskişehirsporlu Serdar Özkan, Düzcespor hakkındaki düşüncelerini paylaştı. “Düzcespor’u çok takip edemiyorum açıkçası. Memleketimin takımının Süper Lig’de, PTT 1.Lig’de olmasını o kadar çok isterim ki böyle bir şey neden olmasın. Neden ben memleketimin takımına hizmet etmeyeyim, bunu gerçekten çok isterim”

Özkan, son olarak “Düzceliyim, Düzce’yi seviyorum, herkese selam yolluyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

 

Haber:Y.SEVER