Düzcespor'da Mustafa Yılmaz'ın Başkanlığa gelmesi ile yapılan çalışmalar sonucunda teknik heyette kuruldu. Kurulan teknik heyetin en başında Düzcespor Antrenörü Kenan Şereflioğlu oldu.
Şereflioğlu kariyeri boyunca, İlk defa kendisinin seçeceği kendi taktiğine uygun futbolcularla bir takım oluşturacağnı belirterek bu sene başarılı olmak istediğini söyledi. Düzcespor'un üç maçlık cezasınında kendileri için bahane olmayacağını belirten Şereflioğlu Bu sene hak eden oyuncunun formayı giyeceğini kimseye tölerans tanımayacağını söyledi.

Düzcespor Antrenörü Kenan Şereflioğlu göreve gelmesiyle antremanların yanı sıra çalışma programı hakkında da bilgiler verdi. Şereflioğlu bir hafta boyunca hem deneme hem yeni transferlerin uyumu ile yeni gelecek oyuncularında yerlerinin belirlenmesi için antremanların başladığını belirterek bir haftalık süreçte tüm futbolcuların gözden geçirileceğini söyledi.

Düzcespor'un cezalarıyla birlikte 6 maçı dışarıda oynayacak olmasını de değerlendiren Şereflioğlu maçın sonunda en az 10 puan almayı hedeflediklerini belirterek Bu 10 puanın alınması halinde ise Düzcespor'un hedefinin şampiyonluk olabileceğini söyledi