Düzce İdmanyurdu, 1. Amatör kümede sezonu rakipleri ile arasına büyük puan farkı koyarak şampiyon olarak bitirdi. Takımın süper amatör lige çıkmasında büyük payı olan Antrenör Kenan Şereflioğlu dün akşamki Sportmence programında değerlendirmelerde bulundu.
Akçakoca sahası Düzce’nin ayıbı
Şereflioğlu programda özellikle 18 temmuz stadı ve ilçelerdeki sahalar hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Şereflioğlu bugünlerde BAL’a çıkması söz konusu olan Akçakoca sahasının perişan durumda olmasının herkesin ayıbı olduğunu söyleyerek, “ Yığılca çim saha yapıyor, Kaynaşlı çim saha yapıyor, Akçakoca maalesef bir adım ilerleyemiyor. Diğer ilçelerin faydalandığı imkanlardan Akçakoca’nın faydalanmaması herkesin ayıbı. Akçakoca niye yapamıyor. İstemeyi mi bilmiyor. Akçakocalı yöneticilerle de konuştum. Farzedin ki BAL’a çıktınız dedim. Bu sahada mı mücadele edeceksiniz. Zannederim başkan bu konuda yalnız bırakılıyor. Ancak bir an önce Akçakoca’nın saha sorunu çözülmeli.  ” Dedi.
Stat kalkacaksa söylensin
Şereflioğlu, “ Düzce şehir stadı 2 ay önce ihalesi yapıldı. 10 yıldır bu sözleri duyuyoruz yok ihale yapıldı yok plan değişti. Stat kalkacak mı, oraya toplu konut mu yapılacak, stadın başka yere mi yapılması düşünülüyor söylensin ne olacağı bilinsin.” Şeklinde konuştu.
Büyük başarı
Beyköy Belediyespor yönetimini, hocasını ve futbolcularını  elde ettikleri bu önemli başarıdan dolayı kutlayan Şereflioğlu, “ paranın yeterli olmadığını ispat eden bir ilk yaşadık. Çok para vererek takım kurulması, çok iyi futbolcular olması görüldüğü gibi başarı getirmiyor. Bu işe gönül vermek lazım.” Dedi. Şereflioğlu, süper amatör kümede sezonun bitmesine 1 hafta kala önümüzdeki hafta karşılaşacak olan lig birincisi Akçakocaspor ile ikinci Gümüşova Belediyespor arasındaki maçtan galip çıkarak şampiyon olan takımın Beyköy Belediyespor’un 3. Lige çıkması halinde direk BAL’a yükseleceğini, ikinci olan takımın ise Düzcespor ile baraj maçı oynayacağını söyleyerek her iki takıma da başarılar diledi.