Basketbol 1. Erkekler liginde dördüncü sırada yer alan Düzce Belediye Erkek Basketbol Kalıcı Konutlarda lig beşincisi Akhisar Belediyespor ile karşılaştı. Sahaya Umipig,Serhat,Mert, Doruk ve Taylor beşi ile çıkarken Akhisar Belediye ise Tufan, Erdem,Ömer, Kelli ve Cızauskas beşini sürdü.

İlk çeyreğe konuk takım hızlı başladı. Amerikalı oyuncusu Curtis Kelly ile pota altında etkili oldu. İlk yarının bitimine 4 dakika kala 11-16 Akhisar Belediyenin üstünlüğü ile geçildi. Uğurcan ve Serhat ile oyuna ortak olmaya çalışan Düzce Belediye ilk çeyreği 19-25 geride kapattı.

İkinci çeyrekte toparlanan Düzce Belediye Erkek Basketbol Eren , Serhat, Doruk ve Uğurcan’ın oyuna ağırlığını koymasıyla oyuna denge geldi. Eren’in üst üste sayıları ile 27-25 öne geçen yeşil beyazlılar ilk yarıyı 40-37 önde kapattı.

Üçüncü çeyreğe Akhisar Belediye fırtına gibi girdi. Tufan, Erdem ve Kelly ile 10-0’lık seri yakalayarak 40-47 öne geçtiler. Bu çeyrekte Akhisar’a karşı takımda ayakta kalan tek oyuncu Uğurcan oldu.  Akhisar Belediye’nin etkili oyununa ayak uyduramayınca Düzce Belediye üçüncü çeyreği 51-62  geride kapattı.

Son çeyrekte Uğurcan ve Taylor ile etkili olmaya çalışan Düzce Belediye Akhisar’ın sert savunması karşısında kendisine gerekli skoru elde edemeyince sahadan 71-80 mağlup ayrıldı. Düzce Belediye üst üste ikinci mağlubiyeti aldı.

Düzce Belediye : Umipig (7), Serhat (12), Doruk (5), Akın (5), Eray (2), Uğurcan (20), Eren (9), Taylor (5), Mert (6) sayı üretti.
Akhisar Belediye : Berkay (2), Kelly (16), Erdem (14), Ömer (10),Can (7), Burak (2), Tufan (15), Cızauskas (14) sayı attı.