Dilleri dönmüyor, kulakları duymuyor ancak onlar tüm engeleri birer birer aşmaya devam ediyor. İşitme engelliler ikinci ligi 3. grubunda mücadele eden Düzce İşitme Engelililer kulübü futbol takımı rakiplerini ezmeyi sürdürüyor. Son maçını Sakrayspor'la oynayan temsilcimiz ilk yarısını 4-0 önde tamamladıkları müsabakadan 7-0 galip ayrıldılar. Nurettin Zafer sahasında oynanan müsabakaya hızlı başlayan Düzce İşitme Engelliler takımı ilk yarıyı 4-0 önde tamamladı. İkinci yarıda attıkları üç golle rakibini 7-0 yenen temsilcimiz ligde iddiasını sürdürüyor.
Ligin ilk maçında Sakarya temsilcisini deplasmanda 4-1 yenen ve ikinci maçını Düzce'de Ereğli Belediye takımına karşı 4-2 kaybetti. Geçtiğimiz hafta deplasmanda Ereğli Belediye ile 2-2 berabere kalan Düzce temsilcisi, Sakaryaspor'u farklı yenerek oynadığı 4 maçta bir yenilgi bir beraberlik ve iki galibiyetle zirve yarışını sürdürüyor.
Konuşamıyorlar, duymuyorlar ancak bu durumları onların hayat mücadelesine engel değil ve sessiz sedasız kavgasız gürültüsüz çıkıp maçlarını oynamaya devam ediyorlar. Tek istekleri birilerinin bu mücadelelerini fark etmesi ve kendilerine biraz yardımcı olunması. Özelliklede deplasman maçlarına gidiş gelişlerinde.

Haber; H. KAYA