Halter Minikler Türkiye Şampiyonası yapıldı. Balıkesir'in Burhaniye ilçesi, Halter Federasyonu Minikler Türkiye Şampiyonasına ev sahipliği yaptı. Atatürk Spor Salonunda 2 gün devam eden Minikler Türkiye Şampiyonasına 26 ilden, 88'i erkek ve 33'ü de kız olmak üzere toplam 111 sporcu katıldı.

Minikler bayanlar 53 kilo sıkletinde yarışan sporcumuz Sevgi Yılmaz toplam 88 kilo kaldırarak 1.oldu. Dün yapılan yarışmalarda diğer sporcumuz Halterci aileden gelen Buse İlhanın kız kardeşi Tülay İlhan koparmada 25 kilo silkmede 32 kilo toplamda ise 57 kilo kaldırarak Minikler Türkiye 2.si olmuştu.

Böylece iki sporcu ile yarıştığımız turnuvada büyük bir başarı sağlayarak, takım halinde Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor kulübümüz ikinci oldu. Turnuvayı değerlendiren Halter hocası Yasin Aydın şunları söyledi :"Turnuvaya iki sporcu ile katıldık, aynı sporcularım geçen yılda aynı sonuçları almışlardı, bu yılda tekrarladılar, her iki sporcumu canı gönülden kutluyorum. Aldıkları neticeler ile bizleri mutlu kıldılar, Düzce ye kupa ile döndüğüm için bende çok mutluyum, Başarılarımız her zaman devam edecektir. Bize desteklerini esirgemeyen il müdürümüz Feyzullah Dereci'ye çok teşekkür ediyorum” dedi.

Haber:M.YILDIRIM