Düzcespor Adıyamanspor karşısına üç parolası ile çıkarken bütün hazırlıklarını tamamladı. Düzcespor sezon başından bu yana ilk kez tam kadro ile müsabakaya çıkacak. Düzcespor Adıyamanspor karşına muhtemel Kalede Gökhan Siverek savunmada Enver Ayyıldız, Kadir Yazıcı, Sabutay Alper Bayülken, Mehmet Kuroğlu orta sahada Salih Sefercik, Mehmet Ersavaş, Tunahan Birinci sağ kenarda Alperen Doğan sol kenarda İsmail Köse ileri uçta Atilla Aybars şeklinde çıkması bekleniyor.

Düzcespor Adıyamanspor hazırlıkları Şıralık 2 nolu sahada gerçekleştirirken oyuncuların moralli olduğu gözlerden kaçmadı. Teknik adam Cüneyt Biçer yapılan çift kalede zaman zaman oyunu durdurup ne yapılmasını gösterdi. Oyuncuların istekli ve arzulu olduğu görüldü.

  TARAFTAR AKIN AKIN

Düzcespor taraftarlarının akın akın maça gideceği söylenirken sosyal medyadan çağrılar yapıldığı görüldü. Düzcespor taraftarlar dernek başkanı Emir Kiraz hafta arasında Başkan Özgür Sağlam ile bir araya geldiği Düzcespor için tek çatı altında birleşmek için kararlar alındığı öğrenildi. Emir Kiraz bütün Düzce bu hafta maça gelsin stadyumu dolduralım dedi.