2011-2012 sezonunda Bölgesel Amatör Ligde mücadele edecek kulüplerin, Türkiye Futbol Federasyonu’na bildirdikleri sahanın belirtilen kriterlere uygun olup olmadığı ile ilgili olarak 22 Ağustos -09 Eylül 2011 tarihleri arasında TFF Bölge Müdürlüklerince denetim ve tespit yapılacak. Düzcespor’un sezon hazırlıkları devam ederken yeni sezona da az bir süre kaldı.

Düzcespor’un maçlarını oynayacağı 18 Temmuz Şehir Stadı’nın ise tribünü ile ilgili hala bir çalışma yapılmaması akıllarda soru işaretleri bırakıyor. Bilindiği gibi geçtiğimiz sezon taraftar desteğini istediği gibi arkasına alamayan Düzcespor, 3. Lige çıkamamıştı.

Bu yüzden yetkililer şehir stadının tribünün bir an önce yapılması için çalışma başlamış ve tribünün 2011-2012 futbol sezonuna yetiştirileceği ifade edilmişti. Sezonun başlamasına az bir süre kala stadda hala bir çalışma yapılmaması taraftarın kafasında soru işaretlerine neden oluyor.

Taraftar Hiç Unutmadı

Düzcespor ile ilgili yapılan haberler gelen yorumlara bakıldığında, hangi haber olursa olsun mutlaka stad ile ilgili düşüncelerde sıralanıyor. Düzceliler özellikle stad konusuna acil çözüm bekliyor. Düzce’ye böyle bir stadın yakışmadığını savunan taraftarlar, stadın yeni bir yerde, daha modern olarak yapılmasından yana.

Bazı taraftarla ise, istenildiği kadar takım kurulsun tribün olmadığı sürece kim izlemeye gelecek diye düşünüyor. Stad konusunda bir yorum yapan vatandaş, “81. il düzce bu konuda neden cezalandırılıyor anlamış değilim. Bu stad başka İl de olsaydı böyle mi olurdu.” diyerek tepkisini belirtiyor.

Böyle bir stadı Düzce'nin ayıbı olarak gören taraftarlar, bu sezon şampiyonluk hedefi ile yola çıkacak olan Düzcespor'a rakiplerini ağırlayacağı bu stadın yakışmadığı görüşünde de birleşiyor.

Haber; R. BAL