Düzce Deplasmanlı İkinci Amatör Futbol Ligi B Grubu’nda başarılı bir sezon geçiren Konuralp Sinerjispor, grubunda şampiyonluğu yakalamasının ardından şimdi de gelecek sezonun planlarını yapmaya başladı.

Sinerjispor’un genç yöneticisi Şafak Yılmaz, önümüzdeki sezonda Birinci Amatör Küme’de de başarılı olacaklarını ve bir dahaki sezonda Süper Amatör Lig’de mücadele edeceklerini söyledi. Maddi ve manevi yönden birçok kişi ve kurumun desteğini arkalarına aldıklarını söyleyen Yılmaz, Konuralp Sinerjispor olarak futbolun tüm güzelliklerini sporseverlere yaşatmak ve sportif açıdan da başarılı olmak için yola çıktıklarını ifade etti.

İkinci Amatör’de tercihlerini tecrübeli isimlerden yana kullandıklarını belirten Şafak Yılmaz, gelecek sezon takıma yapacakları genç ve mücadeleci oyuncularla daha etkili, daha aktif ve savaşçı bir takım oluşturacaklarını dile getirdi.

Konuralp Sinerjispor’un amatör liglerde yeni bir takım olmasına karşın tecrübeli isimlerin hem yönetimde hem de sporcu kadrosunda yer aldığını söyleyen başarılı yönetici, sporu bilen, futbolun içinden gelen isimlerle çalıştıkları için şanslı olduklarını ve bu şansı gelecek sezonlarda da kullanmak istediklerini söyledi.