Türkiye erkekler bölgesel basketbol liginde mücadele edecek olan düzce belediyespor takımı ligin ilk maçını 14 kasım cumartesi günü saat 16 00 da düzcede oynayacak.
Yeni sezon öncesinde hedefleri ve kulübün durumu hakkında basın tolantısı düzenlendi.

Sinop Gençlikspor ile18 Temmuz Spor Salonu'nunda sat16:00'da yapılacak olan maç öncesinde düzenlenen basın toplantısında, Düzce Belediyespor Başkanı Hatun Albayrak Şengüloğlu Başkan Yardımcısı Murat Saydam, Antrenör Tülin Metkaradağ , İdari menejer Erbil Altanlar ve oyunculardan Ahmet,Dündar ve Serdar katıldı. Toplantıda ilk olarak Belediyespor Kulüp başkanı Hatun Albayrak Şengüloğlu konuştu. “Bu hafta sonu ilk maçımızı Sinop Gençlikspor ile yapacağız. Öncelikle biz Belediyespor'da Düzceli sporcularımızı ön planda tuttuk. Başarıdan daha çok kendi sporcularımızın önceliğine takımda yer verdik. Kulüpteki asıl amacımızda Düzceli oynatıp dışarıda da başarılı olmak aynı zamanda. Çocuklarımıza sonuna kadar güveniyoruz dedi.

Antrenör Tülin Metkaradağ yaptığı açıklamada “Belediye Başkanı'mıza bize güvendiği ve önümüzü açtığı için çok teşekkür ediyorum. Kulüp Başkanımızın her zaman desteğini arkamızda hissediyoruz. Bu anlamda çok rahat çalışıyorum. Biz bu yola başlarken ilk hedefimiz alt yapıda yaşı dolan çocuklarımız boşta kalıyorlardı. Bir üste devam edemiyorlardı. 2. Lig seviyesinde malesef oyuncumuz yok. Bu ligde biz o oyuncularımızı biraz pişirip bir üst lige mevcut ilimizde bulunan 2.Lig'de ki takıma verebilmeyi hedefledik. Tabi bu ilk yıl için çok çabuk değişecek bir durum değil malesef. Ama biz ilk tohumlarını attık. Bu yıl takımımızda 5 tane Düzceli alt yapımızdan yetişmiş hem Düzce Gençlikspor hemde Düzce Belediyespor alt yapısından yetişmiş oyuncmuz var ve bu daha da artacak dedi.

Herkesten destek bekliyoruz diyen karadağ Bizlere Hakan Kocatürk'te yardımda bulunuyor. Her türlü konuda bana abilik yapıyor. Gençlikspor'da da alt yapıda ortak bir çalışmaya girdik. Bu konuda Kulüp Başkanı'ma çok teşekkür ediyorum. Gençlikspor Kulüp Başkanı'ma da teşekkür ediyorum. Alt yapıda da çok kuvvetli geliyoruz. Rakiplerimiz bizden korksunlar. Çok iyi çocuklarımız var.” dedi.
Düzce Belediyespor oyuncuları Ahmet, Dündar ve Serhat ise çok iyi bir takım oluştuğunu söyleyerek, güzel bir sezon açılışı ile Düzce'yi onurlandıracaklarını belirtti. Ayrıca oyuncular, tüm sporseverleri maça beklediklerini kaydetti.