2.Amatör A grubu 6.hafta maçınca Sıracevizler Hmidiyespor'la karşılaştı. Nurettin Zafer Stadı'nda oynanan Sıracevizlerspor Hamidiyespor arasındaki müsabakada müsabaka öncesi dostluk rüzgarları esti. Hamidiyespor takımı geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Sıracevizler Kulüp Başkanı Sedat Demirağ için sahaya 'Başınız Sağolsun, Acınızı Paylaşıyoruz' pankartıyla çıkarken Sıracevizlerspor'un oyuncuları ise 'Sedat Demirağ Kalbimizdesin' yazılı pankartla sahaya geldi. Sıracevizlerspor'un oyuncuları ve teknik ekibi hayatını kaybeden Başkanları Demirağ'ın fotoğrafının yer aldığı tshirtleri de giyerek Başkanlarını andı.

Bir dakikalık saygı duruşundan sonra müsabaka başladı. İlk dakikalarda iki takımda kontorllü bir oyun ortaya koydu. Son iki maçtır maçları saha dışında yaşanan sorunlardan dolayı tamamlanamayan Hamidiyespor takımı grup lideri karşısında zaman zaman zorlandı. 10.dakikada tecrübeli futbolcu Çetin kaleci ile karşı karşıya kaldı. Hamidiyespor'un kalecisinin müdahalesi karşısında kendisini bir anda yerde bulan Çetin takımına penaltı kazandırdı. Penaltıyı kullanan Hakkı Sıracevizlerspor'u 1-0 öne geçirdi. Golden sonra iki takımında karşılıklı atakları sonuç vermedi. 32.dakikada Çetin iki Hamidiyeli oyuncuyu ekarte ederek çektiği şut gol olunca durum 2-0 oldu.İlk yarıyı Sıracevizlerspor 2-0 önde kapattı.

İkinci yarı Hamidiyespor biraz toparlanmış göründü. Sağdan ve soldan ataklarla rakibinin kendi yarısı sahasından çıkmasına izin vermeyen Hamidiyespor'lu oyuncular, 73.dakikada penaltı kazandı. Penaltıyı Özgür kullanarak mücadelede skou 2-1 yaptı. 81. dakikada sağ kanattan Hakkı'nın attığı golle Sıracevizlerspor tekrar iki farklı sayıya ulaştı 3-1. Maçın 87. dakikasında Hamidiyespor'da kornerde gelen topla bir gol daha bularak durumu 3-2 yaptı. Kalan sürede başka gol olmayınca müsabakayı Sıracevizlerspor Hamidiyespor'u 3-2 yenip liderliğini sürdürdü.

Haber:Y.SEVER