Düzce Gençlik hizmetleri ve Spor İl müdürü Ömer Faruk Şiran'ın Gaziantep'e atanması Düzcespor camiasını ve personeli üzdü. Düzce'de pek çok atılım gerçekleştiren ve sevilen Ömer Faruk Şiran'a atanma öncesi bir veda yemeği düzenlendi.

Yemeğe müdürlük personelinden pek çok kişi katılırken gerçekleştirdiği başarılardan dolayı Şiran'a teşekkür eden Amatör Spor Kulüpleri Fedesrasyonu (ASKF) başkanı Erdoğan Bıyık, Şiran'a başarılarından dolayı bir plaket armağan etti.

Şiran'ın Düzce'de spor alanındaki başarıların önderi olduğunu söyleyen Bıyık '' Gaziantep'de başarılarını aynı şekilde devam ettirecektir'' dedi.

Açılış konuşmasında üzgün olduğunu belirten Ömer Faruk Şiran herkesten helallik istedi.

Şiran,'' Buradan buruk gidiyorum Düzce benim ilk göz ağrım, çocuğum gibi olan bir yer ama demekki rızkımız bitmiş buraya kadarmış bir kabahatim olduysa televizyon aracılığıyla herkesten haklarını helal etmelerini istiyorum '' şeklinde konuştu

Düzce’deki sentetik sahalardan Kaynaşlı’dakinin tamamlandığını söyleyen Şiran iki tane saha daha yapılacağını belirtti. Şiran '' 2014'te gelen arkadaşımız bu faaliyetlere inşallah devam eder'' diyerek Düzce'nin mükemmel bir şehir olduğunu ve kıymetinin bilinmesi gerektiğini de ifade etti.

Haber: S. MELEN