Bölgesel Amatör Lig 11.Grupta mücadele eden Sivrikaya Beyköy Belediyespor Kaynaşlı ilçe sahasında oynadığı maçta üç puanı üç gol ile aldı.

Müsabakaya istekli başlayan Sivrikaya Beyköy Belediyespor oldu. Maçın 19.dakikasında sol taraftan Celal’in ortasına Bülent Çakmak kafa ile attığı golle takımını 1-0 öne geçirmeyi başardı. Golden sonra Sivrikaya Beyköy kaptığı toplarla tehlikeli ataklar gerçekleştirdi. Maçın 23.dakikasında Soydan’ın sağ kanattan yaptığı ortaya Celal güzel bir vuruş yaparak Sivrikaya Beyköy Belediyespor’u 2-0 öne geçti.

36.dakikada Kurtuluşspor kornerden gelen topu auta attı. İlk yarıda başka gol olmayınca devre Sivrikaya Beyköy Belediyespor 2-0 galibiyeti ile bitti. İkinci yarıya Sivrikaya Beyköy Belediyespor  galibiyeti korumak Kurtuluşspor ise farklı indirmek amacıyla başladı. Ataklardan gol sesi çıkmadı.

74.dakikada Bülent kaleciyi geçmesine rağmen topu dışarı attı. Maçın 81. Dakikasında sol taraftan Selman çalımlarla kenara inip ortaya çıkardığı topa Soydan düzgün vuruş ile durumu 3-0 yaptı. İlerleyen dakikalarda başka gol olmayınca müsabakayı Sivrikaya Beyköy Belediyespor 3-0 kazandı. Sivrikaya Beyköy Belediyespor bu galibiyeti ile puanını 19 yaptı. Aynı grupta Bartınspor ile Çekmeköy Alemdağspor 1-1 berabere kalarak puanları paylaştı.