Uzun zamandır hasret duyduğu profesyonel lige kavuşmanın heyecanı içinde 3. Lig'de sezonu şampiyonluk parolasıyla başlayan Düzcespor'da büyük ümitlerle transfer edilen futbolculardan Burak Seres ve Hüseyin Böğük, barda kadeh kaldırarak verdikleri pozlar sporseverleri çileden çıkardı.

 

Sezon başından beri takımla birlikte bir türlü beklenen performansı veremeyen futbolcular arasında yer alan her iki futbolcunun sanki Düzcespor şampiyon olmuş gibi “barda kadeh patlatmaları” Düzcespor'un ligdeki durumuyla alay eder vaziyette poz vermeleri şaşkınlıkla karşılandı.

 

Ligin alt sıralarından bir türlü kurtulamayan ve aldıkları transfer ücretlerinin hakkını veremeyen futbolcular olarak da tanınan bu futbolcuların bu şekilde üstelik barda poz vermeleri “taraftarla alay etmek” olarak ta değerlendiriliyor...

Düzcespor’un oyuncuları Burak Seres ve Hüseyin Böğük  sanki Düzcespor şampiyon olmuş gibi kadeh kaldırmaları sporseverler  tarafından büyük tepki çekerken “Bu görüntü spor anlayışına ve Düzcespor'a yakışmıyor “ diyerek takımı yönetenlerin harekete geçmesini istediler.

Konuyla ilgili olarak Düzcespor’da Sportif Direktör'ün ve Genel Kaptan'ın bilgisinin de olmadığı belirtilirken, Kulüp başkanı ve Belediye Başkanı Mehmet Keleş’in çok zor şartlar altında oyunculara ekonomik kaynak ararken oyuncuların böyle bir hareket sergilemeleri “tam bir skandal” olarak nitelendiriliyor. Oyuncuların Düzcespor’dan çok kendilerini bu tür eğlencelere vermesi, Düzce taraftarını kızdırırken taraftar aynı tepkiyi yönetim kurulunada göstermeye başladı.

Sporseverler Düzcespor’un sezon başında şampiyonluk parolasıyla takım kurulmuş olmasına rağmen bugün ligde kalma mücadelesi sergilemesi ve hatta düşme potasında yer alması sezon başı transferlerin ne kadar yanlış olduğunu göstermesi bakımından da dikkat çekici olarak değerlendiriliyor.

Düzcespor Yönetiminin ve Kulüp Başkanı Belediye Başkanı Murat Caymaz’ın bu olaya nasıl bir tepki göstereceği bilinmiyor.