Pazar günü oynanan Düzcespor Fethiyespor karşılaşması ilginç sahnelere neden oldu. Protokol tribününde Düzcespor kulüp başkanı Cihat Algün yalnız otururken, Fethiyespor Başkanı Mustafa Ferizcan ve yönetim kurulu geldiği görüldü. Bunun üzerine Düzce Gençlik Spor il Müdürü Feyzullah Dereci Fethiyespor kulüp başkanına ‘’siz burada oturabilirsiniz ama diğer arkadaşların protokol tribününden çıkması  ve yan tribüne geçmeleri gerekiyor’’demesi üzerine sinirlenen Fethiyespor kulüp başkanı Mustafa Ferizcan, ‘’eğer arkadaşlarım burada oturmazsa bende burayı terk ederim’’ dedi.

‘’Bu nasıl misafirperverlik’’

Başkan ve yönetim kurulu protokol tribününü terk ederek yan taraftaki tribünlere gittiler. Bu durum üzerine protokolde oturan bazı taraftarlar Düzce Gençlik Spor il Müdürü’ne büyük tepki gösterdiği ve ‘’bu nasıl misafirperverlik’’ dedikleri görüldü. Bu olay üzerine Düzcespor kulüp başkanı Cihat Algün devreye girerek Fethiyespor kulüp başkanı ve yönetim kurulunu protokol tribününe davet ederek büyük yanlışlığı önledi.

‘’Böyle bir karar dünyanın hiçbir yerinde yok’’

Bu ilginç olaydan sonra Öncü Haber Merkezi’ mize konuşan Fethiyespor kulüp başkanı Mustafa Ferizcan ‘’böyle bir karar dünyanın hiçbir yerinde yok.  Bizler Düzcespor açılışı için Düzce iline misafir olarak gelmekteyiz ama maalesef protokol tribününe alınmıyoruz. Böyle bir karar olamaz, bizler bütün maçlarda yönetim kurulu ile birlikte protokol tribününde oturuyoruz ilk defa böyle bir kararla karşılandık, üzgünüm’’ dedi.