Bal ligi temsilcilerimizden Sivrikaya Beyköy Belediyespor Kaynaşlı ilçesinde oynadığı müsabakayı ilk yarının uzatma bölümlerinde yediği şok golle kaybetti.
Sivrikaya Beyköy Belediyespor rakibi Modafenspor’a 1-0 yenildi. Müsabakaya konuk ekip daha iyi başladı sonrasında orta saha şeklinde geçen oyunda maçın hakemi tarafından oyuna iki dakika daha ilave edildi. Bu ilave dakikalarında kaptırılan bir topta Modafenspor oyuncusunun uzaklarda vurduğu top doksana gidince ilk yarıda Sivrikaya Beyköy Belediyespor 1-0 mağlup duruma geçti.
İkinci devrede Sivrikaya Beyköy Belediyespor oyunda baskı kurdu. 60.dakikada Yusuf uzaklardan vurduğu top direkten döndü. 74.dakikada Sivrikaya Beyköy Belediyespor'un kullandığı korneri Modafenspor oyuncuları uzaklaştırdı. 82.dakikada Sivrikaya Beyköy Belediyespor ceza sahası dışından bir serbest vuruş kazandı. Atışı kullanan Şener topu dışarı yolladı. Maçın uzatma bölümlerinde Ferit ceza sahasında topu çok tutunca Sivrikaya Beyköy Belediyespor bir golden oldu. Maçın son düdüğü ile Sivrikaya Beyköy Belediyespor sahadan 1-0 mağlup ayrıldı. Sivrikaya Beyköy Belediyespor önümüzdeki hafta Eskişehir Kurtuluşspor ile deplasmanda karşılaşacak.