Ankara Disiplin Kurulu Sivrikaya Sinerji Spor Kulübü hakkında 10 Aralık günü oynanan Bahçeköy Spor- Sivrikaya Sinerji Spor Süper Amatör Küme (Düzce) müsabakasında, takımın müsabakayı terk ederek talimatlara aykırı hareketi nedeniyle 3-0 hükmen mağlubiyet cezası ile birlikte mevcut puanlarından 3 puan silinmesine karar verdi.

Haber merkezimize açıklamalarda bulunan Sinerjispor Yönetim Kurulu Üyesi Şafak Yılmaz isyan etti. Yılmaz: “Bahçeköyspor Başkanı ve saha komiserinin verdiği dilekçede sahadan çekilmediğimiz görülmekte ama maalesef maçın hakemi takımımızın sahadan çekildiğini beyan etmekte bu kadar vicdansızlık olamaz” dedi.

Sinerjispor Yönetim Kurulu Üyesi Şafak Yılmaz; “Müsabakanın ilk yarısı 2-0 galip durumdayken 2’nci yarıda maçın hakemi çok ters kararlar verdi bu yüzden 3-2 mağlup olduk. Hem bu maçtan 3 puan kaybı yaşadık hem de maçın hakeminin verdiği rapor doğrultusunda mevcut puanlarımızdan 3 puan silindi. Bu nasıl iş bizlere yazık değil mi? Maçın hakemi sahada maçı iyi yönetmeyerek bizi doğradı. Bu karar için tahkime gideceğiz. Maçın hakemini de bütün kurullara şikayet edeceğiz” diye konuştu.