Vali Ali Fidan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün ait yatırımların son durumunu yerinde gördü.  Bir süre önce geçirdiği trafik kazasında ölümden dönen Vali Yardımcısı Kazım Karabulut’un da eşlik ettiği Vali Fidan'ın inceleme gezisinde kurum müdürleri de hazır bulundu.  

Kalıcı Konutlar'daki yapımı tamamlanan yüzme havuzu gezen Fidan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Feyzullah Dereci’den bilgiler aldı. Burada basın mensuplarına açıklama yapan Fidan, yüzme havuzunun tamamlanarak hizmete girdiğini belirtti.

Fidan, “Bugün gençlik spor il Müdürlüğü’müzün yatırımlarını bakalım istedik. Önce yüzme havuzumuzu gezdik. Yüzme havuzumuz tamamlandı. Resmi açılışını bilhare yapacağız ama şuanda hem sporcularımızın hem de vatandaşlarımızın kullanımına açık. Orada bir eksik kalmadı. sadece bir çevre düzenlemesi için çalışılıyor.”dedi.

Fidan, 2 bin 500 kişilik spor salonu ile ilgili de şunları kaydetti: “Spor salonumuz 3 ayrı salondan oluşuyor. Buranın bir çok imalatına müdahalemiz oldu. Zemin yanlış yapılmıştı, sökülmesini istedik. Eksikliklerin giderilmesi için yazı yazdık. Onlar yapılıyor. Aksayan yerler tamamen giderilecek. Düzce’de böyle bir salona çok ihtiyaç var. Yüzme havuzu tamamlandı. Spor salonu ve Şıralık tesisi de bitince Düzce’de sporcuların daha iyi ortamda spor yapacakları tesisler olacak.”

Kalıcı Konutlar’ın ardından Vali Ali Fidan Şıralık Mahallesi’ne geçti. Burada incelemelerde bulunan Fidan, Şıralık’ı Spor Merkezine dönüştürmek istediklerini belirtti.

Fidan, “Şıralık tesislerinde sahalarımız vardı. 750 kişilik soyunma odaları yapıyoruz. Bu alanı şuanda yapılanlarla değil de daha çok burayı spor merkezi gibi amatör sporun gençlerimizin hizmetine sunmak istiyoruz. Bilindiği gibi burada Fenerbahçe’nin yapacağı bir bölüm var. Belediyemiz Düzcespor için tesis yapacak. Bu alana bizim ayrıca atletizm pisti, tenis gibi burayı zenginleştirerek spor merkezine dönüştürmek istiyoruz. Çalışmalarımız planladığımız gibi devam ediyor. İnşallah kısa zamanda tamamlanır.”dedi.

Haber;S.KAŞKIR