Müsabakaya Düzcespor tutuk bir oyun sergilerken Talha aldığı bütün topları çıkarken rakip oyunculara kaptırdığı görüldü.

Maçın 14'üncü Dakikasında Bahtiyar Adıyamanspor’u 1-0 öne geçirdi. Bu golden sonra 39.dakikada sahada kötü futbol oynayan Talha çıktı Tunahan girdi. İlk yarının son bölümlerinde Düzcespor beraberlik için yüklenmesine rağmen ilk yarının son saniyelerine kadar gol atamadı ilk yarının son saniyesinde sağ taraftan Enver’in ortasına Atilla Aybars kafa ile durumu 1-1 yaptı. İlk yarıda bu skor ile bitti.

2'inci yarı Düzcespor oyuna istekli ve arzulu başladı. 2 kanattan getirdiği toplarda tehlike olurken bir türlü aradığı golü bulmadı. Maçın 64'üncü dakikasında İsmail Köse yaptığı ortaya Atilla Aybars kale içinde topu ağlarla buluşturup Düzcespor’u 2-1 öne geçirmeyi başardı. Maçın kırılma anı ise 90'ıncı dakikada İsmail Köse’nin şutu iç direğe vurup gol olmaması olarak gözükürken maçın hakemi müsabakaya beş dakika ilave etti. Müsabakanın son saniyelerinde takımımızın maç bitti havası pahalıya mal olurken Adıyamanspor’un beraberlik golü gelip durum 2-2 oldu. Bu golden sonrada maçın hakemi son düdüğü ile müsabaka 2-2 sona erdi. Müsabakadan sonra maçın hakemlerine taraftarlar büyük tepki gösterdiler. Yeni teknik adam Mehmet Kenan Öztürk tribünden yedek kulübesine devamlı talimat verdiği görüldü.

Düzcespor -Adıyamanspor müsabakası saat 13.30 itibariyle başladı. 

Düzcespor, müsabakaya; Gökhan Siverek, Ebu Sıddık Çelik, Talha Aydemir, İsmail Köse, Alperen Doğan, Atilla Aybars Garhan, Mehmet Kuruoğlu, Sabutay Alper Bayülken, Kadir Yazıcı, Salih Sefercik, Enver Ayyıldız 11'yle çıktı.

12'inci dakikada sağ taraftan yapılan ortaya Atilla Aybars 6 pas içerisinden topu auta gönderdi.

14'üncü dakikada ani gelişen atakta Bahtiyar takımını 1-0 öne geçirdi

22'indi dakikada Alperen Doğan tarafından kullanılan korner atışı, Adıyamanspor savunması tarafından uzaklaştırıldı.

35'inci dakikada Sabutayın yaptığı hatayı rakip Adıyaman spor forveti topa vurmasına rağmen, kalecimiz Gökhan topu kornere çeldi. Adıyamanspor kullandığı kornerden sonuç alamadı.

39'uncu Talha Aydemir oyundan çıktı yerine Tunahan Birinci girdi.

45'inci dakikada Enver'in ortasına iyi yükselen Atilla Aybars kafa vuruşuyla durumu 1-1'e getiren golü attı.

Düzcespor 2'inci yarıya baskılı başladı. Savunamasını Orta sahaya kadar çıkakran Düzcespor her 2 kanattan getirdiği toplarda rakip kalede etkili oldu.

59'uncu dakikada Adıyamanspor 60'ıncı dakikada Düzcespor girdikleri pozizyonları değerlendiremedi.

64'üncü dakikada İsmail Kösenin Ortasına Atilla Aybars topu ağlara yollayarak Düzcesporu 2-1 öne geçirdi.

82'inci dakikada Sıddık Çelik çıktı. Muhammet can oyuna dahil oldu. 


Düzcespor maçın 80'inci dakikasında ani bir atakla İsmail Kösenin vurduğu şut direkten döndü.

Adıyamanspor, uzatma dakikalarında bulduğu gol ile karşılaşmada tekrar beraberliği yakaladı.

Hakem son düdüğü çaldı ve mücadele 2-2 beraberlik ile sonuçlandı.