“Beylerbeyi maçında konsantrasyonumuz düşük oldu”

“Çok Baskı Kurduklarını ancak golü bulamadıklarını “ belirten Çilimli Belediye spor Teknik Direktörü Nedim Akbulut “ Beylerbeyi maçı bizim için önemli bir maçtı. Ligde son sırada olan bir takım. İkinci yarı da kadrosuna 8-10 futbolcu takviye etti. Beylerbeyi maçında konsantrasyonumuz biraz düşük oldu. Son topları kullanamadık ve skoru elde edemedik. Rakip ceza sahamıza giremiyor futbolun adaleti atamayana atarlar. Hücuma çıkarken kaptırdığımız bir topta 30 metreden kaptanları topu ağlarımıza gönderdi” dedi.

“Golden sonra maç üç dakika oynandı”
“ Yan hakemin dahi bu nasıl maç dediğini” aktaran Akbulut “golden sonra topu alan Beylerbey’li futbolcular kaleci dâhil kendini yere atıyor kalkmıyor. Yan hakem dahi söylendi bu nasıl bir maç diye. Üçer dörder dakikadan oyunu durdurdu hakem. Maç golden sonra oynanmadı. Biz onları direk düştü diye düşünüyorduk. Fakat son ikiye girmediği takdirde İstanbul dan şampiyon olan bir takım ile oynuyorlarmış. Beylerbeyi takımı tempolu bir takım” dedi.

“Stoperimiz hasta hasta oynadı ”
Baskı kurduklarını ancak sonuç alamadıkları “ tespitinde bulunan genç teknik adam “Sahaları granülden saha görünmüyor. Tempomuzu yüksek tutup rakibi zorlamamız gerekirken yediğimiz gol ile rakip morallendi. Böyle takımlara karşı motivasyon düşük oluyor. Bunun bir çıkar yolunu bulmamız lazım. Stoperimiz sakatlandı yerine oynayan stoperimiz de hastalandı hastaneye kaldırdık oradan hasta hasta sahaya sürmek zorunda kaldık. İlk yarım saat çok baskı kurduk ancak sonuç alamıyoruz” dedi

“Zor deplasman olarak görülüyoruz”
 “Bu grubun şampiyonu bizim elimizden geçecek” diyen Nedim Akbul “ Biz zor deplasman olarak görülüyoruz. Beşyüzevler ile sahamızda tempomuzu en üst seviye çıkarıp seyircilerimize de oyunumuzu gösterip galibiyet ile ayrılmak istiyoruz “ dedi.