Önümüzdeki sezon Süper Amatör Ligde mücadele edecek olan Düzcespor çalışmalara başladı. Takım, Teknik Direktör Erol Köseer yönetimde yenilenen kadrosuyla Şıralık tesislerinde yeni sezona hazırlıklarını sürdürüyor. Dün Düzcespor Kulüp Başkanı İsmail Bayram, takımın Şıralık’taki antrenmanını izledi.

Bu sezon iyi bir takım kurduklarını ifade eden Bayram, hedefledikleri doğrultuda lige başlamak ve devam etmek istediklerini dile getirdi.
Herhangi bir problem yok
Bayram, “Antrenmanlar geçen hafta başladı. Takımı tamamladık. Teknik heyetimiz de tamam. O doğrultuda çalışmalara başladık. Bu sene süper amatördeyiz biliyorsunuz. Bu yıl biraz daha gençlere ağırlık vermek istedik . İyi takım kurduk. İnşallah hedeflediğimiz doğrultuda takım lige başlayacak ve devam edecek. Biz aynı ciddiyet ve kararlılıkta devam ettiriyoruz. Bizimle birlikte bu işe devam eden yönetici arkadaşlar var. Onlara da teşekkür ediyorum. Herhangi bir problem yok.”dedi.
En Önemli Eksik Tesis
Bayram, Şıralık mevkiine yapılması planlanan Düzcespor sosyal tesisinin son aşamada olduğunu söyledi.

Bayram, “Burada tesisle ilgili bir çalışmayı başlatmak istiyoruz. Projemiz son safhasında. Onu da başlatabilirsek spor adına ve Düzcespor adına yapılabilecek en iyi şeylerden birini yapmış oluruz diye düşünüyorum. Geçmişten günümüze Düzcespor için göz attığımızda en önemli eksikliğin tesis ve altyapı eksikliği olduğu ortaya çıkıyor. Bunu da spordan anlayan herkes söylüyor. Dolayısıyla bizim de aslında işin bu kısmına ağırlık verebilmemiz lazım. Biz hem takımın 3 senedir devamı yönünde çalışma yapıyoruz, hem de tesisle ilgili çalışma yapmak istiyoruz. Aslında bugüne kadar başlamaktı niyetimiz ama olmadı. İnşallah onun da başlangıcını sağlayabilirsek bizim için büyük bir kazanç olur. Önümüzdeki süreçte Düzcespor ayaklarını daha sağlam basarak adım adım ve bir daha geri dönüşü olmamak üzere o istenen noktaya ilerleyecektir diye düşünüyorum. Ben takımda görev alan tüm futbolcu arkadaşlara ve teknik heyetimize başarılar diliyorum inşallah iyi bir sezon geçirip sonunda gülen taraf olacağız.” diye konuştu.

Haber; S. KAŞKIR