Düzce’ye yeni atanan Feyzullah Dereci, Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünde basınla tanışma kahvaltısı düzenledi. Dereci, Düzce’yi çok beğendiğini, görev süresi boyunca Düzce’nin çıtasını yükseltmek için elinden gelen her şeyi yapacağını dile getirdi.

Dereci, Tesisler bittikten sonra faaliyetlerin daha da artacağını dile getirdi.

Sporun Gelişmesi için Söz Veriyorum
Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci, Düzce’de sporun gelişmesi için söz verdiğini açıklayarak, “ Tesislerimiz artınca faaliyetlerimiz artacak. Faaliyet artınca Türkiye şampiyonları ilimizde yapılacak. Şu anda son aşamada olan tesislerimiz de faaliyete geçince spor alanında büyük adım atmış olacağız. Ayrıca spor fabrikası, spor salonları ve atletizm pisti de önümüzdeki yıl içinde Düzce’ye kazandırılmış olacak” ifadelerinde bulundu.
Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci, daha sonra basın mensuplarının sorularını cevapladı.
18 Temmuz Spor Salonunun ısınma problemi olduğu yönünde soruya İl Müdürü Dereli, henüz dün oraya gezme şansım oldu. Onu bende hissettim, onu mutlaka halledeceğiz dedi.
Düzce’ye önümüzdeki sene “Sporcu Fabrikası” projesi ile Düzce’de tüm spor dallarının içinde bulunduğu büyük bir spor kompleksinin yapılacağını dile getirerek, Atletizm pistinin de yapılacağını söyledi.
Türkiye’de yalnızca 13 ilde yapılacak olan Sporcu Fabrikalarının Birinin Düzce’de yapılacak olması Düzce’nin spor alanında büyük atılım yapacağı yorumlarına sebep oldu.

Haber: G.KARDUZ