Spor kamuoyu, Düzcespor’un alt yapıya ve Akademi liglerine önem vermesinin zamanının geldiğinde Düzcespor ile Düzceli oyunculara çok şey katacağını düşünüyor. Düzcespor yönetiminin transfer süreciyle birlikte Akademi liglerin planlamasını da yapmasını isteyen sporseverler, yıllardır alt yapıya önem vermeyen Düzcespor’da bu yılın boş geçmesini istemiyor.
Düzceli sporseverlerin Düzcespor’da Düzceli oyuncuların artık oynaması yönündeki beklentisi devam ederken Akademi liglerine Düzce için son şans olarak bakılıyor. Düzcespor alt yapısında artık yeni bir yapılanmaya gidilmesi gerektiğini dile getiren sporseverler, Akademi liglerine katılım sağlanmadığı takdirde Düzcespor yönetiminden alt yapının kulübün eski başkanlarından olan ve alt yapıya Sportmence programında talip olduğunu ifade eden Bayram Ali Kubilay’a emanet edilmesini bekliyor.
Öte yandan sporseverler tarafından Düzcespor 3.ligde olduğu için Akademi liglerinin de Düzcespor’la birlikte sezonu 23 Ağustos’ta açacak olmasından dolayı çalışmaların neden başlamadığı sorgulanıyor.