Düzcespor Anonim Şirketinin kurulması ile ilgili görüşlerin olduğunu belirten Özlü sözlerine şöyle devam etti. “Düzcespor’un dört milyondan daha az borcu var. Düzcespor’u çalışıyorum epey bilgi aldım. İstanbul’da görüşmeler yaptım . Bu işi bilenlerle de görüştüm. Düzcespor’da daha önce görev almış arkadaşlarla da görüştüm. Düzcespor ile ilgili önümüzdeki günlerde daha net söylemlerde bulunacağım. Düzcespor’u bırakmayacağız sahip çıkacağız. Birden fazla alternatif var.  Düzcespor Anonim Şirketinin kurulması ile ilgili görüş var bunu değerlendireceğiz” dedi.

Fenerbahçe eski başkanı Aziz Yıldırım ile de görüştüğünü belirten Faruk Özlü “eski Fenerbahçe başkanımız ile de görüşmüştüm. Düzce’ye gelmek için bizden haber bekliyor onu davet edeceğiz. Onunla istişare edeceğiz” dedi.
Düzcespor için Stadyum, Otel ve AVM projemiz var diyerek sözlerine devam eden Akparti Belediye Başkan adayı Doktor Faruk Özlü “Düzcespor’a stadyum ile ilgili daha önce çalışma başlatmıştık.  Karayolları genel müdürlüğünden kalıcı konutlarda taş ocaklarının olduğu bölgeden yaklaşık 160 dönümlük bir araziyi devir aldık. Arazi bizde fakat yanda orman bakanlığına ait yer var, orman bakanlığından bu yerin devri için görüşmelerimiz sürüyor. Düzcespor için burada bir spor kompleksi kuracağız. Önümüzdeki dönemde Düzcespor için bir güzel projemiz var , stadyum, otel ve bir AVM’den oluşan bir projemiz olacak bunu sizlerle paylaşacağım. Bu ay sonunda sizlerle paylaşacağım” dedi.

Düzcespor yönetiminde Belediyeden yönetici olmayacağını vurgulayan Özlü  “benim görüşüm Düzce Belediyesinin Düzcespor yönetiminde olmamasıdır. Belediye olarak, devlet olarak sporu destekleyelim, önünü açalım fakat biz yönetmeyelim. Yönetimde bu işi bilen zevk alan arkadaşlarımızın olması biz belediye olarak ise yönetim de olmayalım, destekleyelim. Belediye den yönetici olmayacak”dedi.

Düzcespor için kalıcı sürdürülebilir çözümler için çalışacağını söyleyen Faruk Özlü “bağışlar kalıcı olmuyor, destek ama sürdürülebilir değil, bizim aradığımız sürdürülebilir olmasıdır. Şirket konusu önemli büyük kulüpler her biri şirket şeklinde çalışıyor. Ben sürdürülebilir kalıcı çözümler yanındayım. Düzcespor’un kalıcı sürdürülebilir bir geliri üzerine çalışacağım. Düzcespor’un alacakları var borçları var. Borçlarının vadesi var alacaklarının üzerinde temlik olanlar var bunları tek tek çalıştım. Düzcespor ile ilgili önerim geçici değil kalıcı sürdürülebilir çözümler olmalıdır. Bağışlar bir yere kadar sürekliliği yok” dedi.

Fenerbahçe eski başkanı Aziz Yıldırım’ın Düzce’de bir mahalle yada caddeye isminin verilmesi amaçlı soruya ise Faruk Özlü şu şekilde cevapladı “ Aziz beyin Düzce’ye çok hizmetleri var. Düzce’de bir caddeye yada mahalleye aziz yıldırım ismi verilmesi yakışır şık olur” diyerek sözlerini tamamladı.

SPOR SERVİSİ


Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için TIKLAYINIZ 

Android için TIKLAYINIZ

İOS için TIKLAYINIZ