Düzcespor’un da yer aldığı 3.Lig 2.Grup zirve ve küme düşmeme mücadelelerine tanık olacağız. Temsilcimiz evinde son üç maçında 9 puan alan İstanbul Temsilcisi Sultanbeyli Belediyespor, lider Kızılcabölükspor Ankara deplasmanına giderken, Kırşehirspor evinde Osmaniyespor’u ağırlayacak, kulağı da Ankara’da olacak. Liderlik yarışında biz de varız diyen doğunun incisi Van BBSK ve Yeni Orduspor karlı havada mücadele edecek.

Düzcespor – Sultanbeyli Belediyespor

Zirve inadını sürdürmek isteyen kırmızı lacivertli kramponlar taraftarının da desteği ile mutlak 3 puan için 18 Temmuz’a çıkacak. Takımda 2 eksik var. Sakatlığı nedeni ile Salih maçta yer alamazken Mehmet Ersavaş’ın durumu maç saatinde belli olacak. Ekibimizde cezalı oyuncu bulunmamakta. Temsilcimiz sahasında 3 galibiyet 3 beraberlikten 12 puan çıkarırken henüz mağlubiyet yüzü görmedi. Rakibimiz Sultanbeyli Belediyespor son iki deplasmanda 6 puan aldı 2 mağlubiyet, 2 de beraberlik elde etti.


Esenler Erokspor-Ofspor

Evinde 2 galibiyet 3 beraberliği bulunan Erokspor ile deplasmanda 2 galibiyet 3 beraberliği bulunan Ofspor ile karşılaşacak. Ofspor, Düzce beraberliği ile başladığı ligde 3 hafta üst üste aldığı mağlubiyetlerle ligin dibine inmesine karşın, son 8 maçından 5 galibiyet,3 beraberlik alarak puanını 19’a yükseltti ve ligde 5.sıraya yükseldi.


Karşıyaka-Çatalcaspor

Lige deplasmanda Van BBSK beraberliği ile başlayan Karşıyaka ikinci haftada Düzcespor’a kendi evinde mağlup oldu. Evinde oynadığı maçlarda 3 galibiyet 3 mağlubiyet alırken henüz beraberlik görmedi. Çatalcaspor deplasman maçlarında 3 galibiyet 1 mağlubiyet 2 beraberlik aldı.


Van BBSK-Yeni Orduspor

Merakla beklenen ve ligin iki güçlü takımını karşı karşıya getirecek maç Pazar günü oynanacak. Doğunun incisi Van BBSK iç sahada 2 galibiyet alırken, 4 beraberlik alıp yenilgi yüzü görmedi. Hafta içi yeni Teknik Direktörü Nihat Balan’a kavuşan Yeni Orduspor deplasmanda 3 galibiyet 1 beraberlik 2 mağlubiyet aldı. Yeni Orduspor 4 maçtır galip gelemiyor.


Elaziz Belediyespor-Adıyaman 1954 Spor

Orta sıraların maçı pazar günü Elazığ’da oynanacak. Geçtiğimiz hafta Yeni Ordu deplasmanından 1 puan çıkarmayı başaran Elaziz Belediye bu hafta güneydoğu temsilcisi Adıyaman 1954 sporu ağırlayacak. Kırmızı Lacivertli ekipte Samet Taş ve Yunus Can Bozkır sarı kart cezalısı. Elaziz Belediye evinde 2 galibiyet 3 beraberlik 1 mağlubiyetli istatistik değerlere sahip. Adıyaman 1954 ligin başında deplasmanda art arda iki ağır yenilgiden sonra kendisini toparladı. Güneydoğu Anadolu’nun kramponlarının deplasman karnesi ise 2 mağlubiyet 3 beraberlik 1 galibiyet.


Altındağ Belediyesi -Kızılcabölükspor

Geçtiğimiz hafta evinde Düzcespor’u 2-0 ile geçen Altındağ Belediyespor’un rakibi 12.Haftada Kırşehirspor’u sahasında yenerek liderliği ele geçiren Denizli temsilcisi Kızılcabölükspor. Altındağspor evinde 2 galibiyet 2 mağlubiyet 2 beraberlik performansı sergiledi. Kızılcabölükspor deplasmandaki maçı final maçı olarak görüyor, hedefi 3 puan. Kırşehirspor maçında hakem tarafından tribüne gönderilen Kızılcabölükspor Teknik Direktörü Ali Yalçın PFDK tarafından 1 maç ceza verildiği için sahada yer alamayacak. Denizli ekibi deplasmanda beraberliği seviyor, galibiyet sayısı sadece 1 iken, 1 mağlubiyet, 4 beraberlik oranına sahip.


Kırşehir Belediye – Osmaniyespor

Kırşehir’in tek profesyonel futbol takımı olan yeşil beyazlı ekip geçen hafta Denizli’den eli boş döndü. Pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde Osmaniyespor maçına üç puan parolası ile çıkacak. Kırşehirspor’da sakat veya cezalı oyuncu yok. Sahasında oynadığı 6 maçın 5’ni kazanan İç Anadolu temsilcisinin bir de beraberliği bulunuyor. Osmaniyespor’un deplasman karnesi ise oldukça zayıf Akdeniz Temsilcisi oynadığı altı maçın 4’ünde rakiplerine direnemezken 2 beraberlik almış. Kırşehir Belediyespor karşısında şeytanın bacağını kırarak ilk üç puanına ulaşmak istiyor.


Alibeyköyspor -Pazarspor

Kümede kalma savaşı veren Alibeyköyspor evinde oynadığı maçlarda tek galibiyeti Düzcespor’a karşı alırken 1 galibiyet 1 mağlubiyet 4 beraberlik elde etti. Rize temsilcisi Pazarspor deplasmanda 1 galibiyet 3 mağlubiyet 2 beraberlik performansı sergiledi.


Kemerspor 2003-Bergama Belediyespor

Ligin sonuna demir atan Kemerspor 20 golle ligin en çok gol yiyen ve en çok mağlup olan ekibi durumunda. Kemerspor 2003 evinde tek galibiyeti Düzcespor’a karşı aldı. Alibeyköy ile evinde yaptığı maçtan da bir puan çıkaran Antalya temsilcisi sahasında oynadığı diğer maçların tamamını kaybetti. İzmir kulübü Bergama Belediyespor deplasmanda 1 galibiyet 4 mağlubiyet 1 beraberlik performans sergiledi.


Spor Servisi