İl Genel Meclisi Düzce'yi spor müsabakalarında başarılı bir şekilde temsil eden Milli Karateci Elif Ay ve Milli Judocu Ayhan Alayıldız'a altın hediye etti. Düzce ilini başarılı bir şekilde temsil eden Elif Ay: “15 yıldır spor ile ilgileniyorum. Aynı zamanda beden eğitimi öğretmeniyim. Düzce ilini ve türkiyeyi başarılı bir şekilde temsil ediyorum. Hedefim avrupa ve Dünya Şampiyonu olabilmek. Düzceli bürokratlar siyasetçilerin bize olan desteği her zaman sürmesini istiyorum” şeklinde konuştu.

Düzce ilinde Gençlik ve Spor'un Judo antrenörlüğünü yapan Ayhan Alayıldız: “ Ben aslen Adapazarlıyım. Düzce'de judo sporunu genişletebilmek için Adapazarı'ndan buraya geldim. Hem Antrenörlük yapıyorum hem de milli sporcuyum. Avrupa'da düzenlenen veteranlar şampiyonasında Türkiye'yi ve Düzce'yi başarılı bir şekilde temsil ettim ve 60 kiloda Avrupa Şampiyonu oldum. İl Genel Meclisi üyeleri gibi her alanda spor ve sporculara destek olunması sporcuların başarısını bir üst seviyeye çıkartacaktır. Desteklerin devam etmesini diliyorum” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından İl Genel Meclisinin tek bayan üyesi olan MHP Gümüşova İGM üyesi Sema Çelebi, Milli Karateci Elif Ay'a İl Genel Meclisi adına altın taktı. İl Genel Meclisi Başkanı Sinan Aydın ise Avrupa Şampiyonu Ayhan Alayıldız'a altın taktı. Düzce Gençlik ve Spor Müdürü Korhan Öztekin ise sporcuları tebrik etti ve İki sporcuya da hediye verdi.