Düzcespor -  Çankaya FK müsabakasında sahanın en iyisi Bulut Kaya gösterilirken gelen mesajlarda en fazla oyu alan oyuncu oldu. Pazartesi akşamı sportmence programında izleyicilerden gelen mesajlarda en fazla oyu alan Bulut Kaya ara transferde Amed Sportif Faaliyetleri takımından transfer oldu.



5 Temmuz 1989 doğumlu Bulut Kaya oynadığı oyun ile Düzcespor taraftarlarının beğenisini kazanmayı bildi. Sportmence programından takımın fizik gücü daha da yükseldiğinde Düzcespor’un daha iyi olacağı gösterilirken iki hafta sonra Düzcespor’un çok daha iyi olacağı konuşuldu.

Dün akşam Öncü TV ekranlarında izleyicisi ile buluşan Sportmence programında, Başkan Gökhan Kapoğlu ve yönetim kuruluna övgüler yapılırken 2020 futbol sezonunda alt yapının ayrı bir yönetime verilmesinin daha doğru olacağı söylendi.



Sportmence programında ayrıca savunmada Hazarcan ve Enver’in iyi oynadığını orta sahada Barış ve Yusuf daha iyi olacaklarını kenarlarda oynayan Nevzat ve Metin’in çok şık goller attığı belirtildi. Zorlu  Artvin Hopaspor deplasmanda ileri uçta  Emrah Meteoğlu’un oynaması beklenmekte.