Öncü Tv ekranlarında yayınlanan, Hasan Kaya'nın hazırlayıp sunduğu “Sportmence” programına konuk olan Beyköy Belediyespor Başkan Yardımcısı Osman Yavuz, Takım Kaptanı Çağlar Kul, Kaleci İlker Engin ve futbolcu Selman Aktaş canlı yayında, Beyköy Belediyespor hakkında açıklamalarda bulunurken, Teknik sorumlu İbrahim Hancı da telefon bağlantısı ile yayına katkıda bulundu. Başkan Yardımcısı Osman Yavuz yaptığı açıklamada,bir aydır transfer çalışmalarının devam ettiğini belirterek 5 ya da 6 yeni futbolcuyu takımlarına kazandırmayı amaçladıklarını söyledi.

Yavuz, “ Ligi mutlaka 2. sırada bitirerek, playof oynamayı hedefliyoruz” dedi.
Kaleci ilker Engin ise lige kötü bir başlangıç yaptıklarını, ama her geçen hafta iyiye gittiklerini belirterek , “Amacımız geçtiğimiz sezonlarda yakaladığımız başarıyı yakalamak” dedi.

Takım kaptanı Çağlar Kul , takımdan ayrılan arkadaşlarının olduğunu, yeni transfer edilen arkadaşlarla uyum sürecinin biraz uzadığı için sezon başında sıkıntılar yaşadıklarını vurguladı.

Kul, “Devre arası yapılacak olan transferlerle daha güçlü bir kadro, daha başarılı sunuşlar, beyköy belediye spor özelinde düzce futbolunu , en iyi şekilde temsil ederek zirveye çıkacağımıza inanıyorum” dedi.

Yaptığı telefon bağlantısı ile öncelikle pazar günü oynanan ilk yarının son maçı olan Arnavutköy Belediyespor musabakasını değerlendiren Teknik sorumlu İbrahim Hancı da, şunları kaydetti

“Rakibimiz grubun lideri, güçlü bi kadroya sahip. Biz musabakayı kazanmak için elimizden gelen gayreti gösterdik, takım kaptanımız çift sarı karttan kırmızı kart gördükden sonra direncimizi sürdürdük. 10 kişi oynamamıza rağmen , tüm oyuncularım üstün br perfonmans göstererek son 10 dakikaya kadar ellerinden geleni yaptılar. Son 10 dakikada gelen ilk golden sonra direncimiz kırıldı. Daha sonra gelen 2 gol sahadan 3-0 mağlup ayrılmamıza neden oldu. Ben bu takıma geldiğimde 4 puanı vardı, takımın başındayken oynadığımız maçlarda 15 puan aldık, 19 puana ulaştık. Tüm liglerde olduğu gibi bal liginde de takımlar devre arasında kadrolarına takviye yaparlar, bu nedenle ikinci yarılar daha çetin geçer. Bizde, takımımıza birkaç transfer yaparak takımı daha da güçlendireceğiz” dedi.

Haber: F. YAVUZ