23 Haziran 2008 Pazartesi günü Öncü TV'de canlı yayınlanacak olan Hasan Kaya'nın hazırlayıp sunduğu Sportmence programının bu hafta ki konukları Sakarya, Bolu ve Düzce'nin Amatör Spor Kulüpleri Başkanları ile Futbol İl temsilcileri olacak..

Sakarya ASKF Başkanı Hüseyin Kama, Türkiye futbol Federasyonu Sakarya İl Temsilcisi Sinan Panta, Bolu ASKF Başkanı Naci Parlak, Türkiye Futbol Federasyonu Bolu İl Temsilcisi Cemalettin Metin, Düzce ASKF Başkanı Erdoğan Bıyık, Türkiye Futbol Federasyonu Düzce İl Temsilcisi Bayram Ali Kubilay'ın katılacağı canlı yayında başarı elde ederek birincilik tecrübesi yaşayan takımların neler yaptığı ve Düzce'nin de neler yapması gerektiği konuşulacak.

Bolu ve Sakara ASKF Başkanları ile Futbol İl temsilcilerinin katılmasıyla illerin başarıları elde etmesi için ne kadar para harcadıklarını, yönetimin, taraftarların, takımı destekleyenlerin neler yaptığını, Düzcespor'un da aynı başarıyı yakalaması için neler yapması gerektiğinin ve ne kadar bütçesi olması gerektiğinin konuşulacağı canlı yayında Düzcespor için en iyisi ne ise onun yapılması sağlanacak.

Oluşan yeni yönetimden de bir yöneticisinin de davet edildiği ve Düzcespor’un yeni sezondaki hedefinin konuşulacağı Sportmence programına izleyiciler canlı telefon bağlantısı ile programa katılabilecekler.

Canlı yayınlanacak olan Sportmence programında bölge futbolunun başarılı isimlerinde katılımı ile Öncü TV ekranlarında yer alacak. Program saat:21.00’da başlayacak.