Düzcespor'un hafta sonu oynadığı 24 Erzincaspor maçını değerlendiren İbrahim Nazlı, iyi oynayarak kaybetmenin üzüntü verici bir durum olduğunu, ev sahibi takımların grubumuzda bir adım daha önce çıktığı ve maç günü iyi motive olan futbol şansı kimin yanında ise o takımın galibiyete daha yakın taraf olduğunu belirtti. Düzcespor takımında orta sahada oynayan oyuncuların fizik kapasitelerinin diğer takımlara göre zayıf bir mevki olarak görüldüğünü ifade etti.

Seyfullah Cebeci ise iç saha maçlarından takip ettiği Düzcespor’da 10 numaralı oyuncu sıkıntısının yaşandığını ve bu mevkide oyuncunun olması halinde saha içinde diğer oyuncularında performanslarının takım adına iyi olacağı görüşünü savundu. Abdulsamet in 6 ve 8 numaralı oyuncu pozisyonunda başarılı bir grafik çizdiğini buda orta sahada diri kalmamızı sağladığını ifade etti. Düzcespor’da Adem hoca ve Emre hocayı tebrik ettiğini ve kendilerini başarılı bulduğunu söyledi.

Murat Yavuz ise gün içi Adem hoca ile yaptığı görüşme neticesinde geride kalan 8 haftanın en iyi futbolunu sergilediklerini fakat şansız yenilen gol sonrası deplasmandan puansız döndüklerini, takımının her geçen hafta pozitif futbol oynama noktasında mesafe kat ettiğini ifade etti. Grupta her takım her takımı yenebilecek kapasitede olduğunu ve iç saha maçlarında mutlak puan yada puanlar toplayarak üst sıralarda yer almak istediklerini söyledi.

Bu hafta sonu oynayacağımız Yeni Orduspor’un tipik bir beraberlik takımı olduğunu az gol atabilen ve kalesinde az gol gören takım görüntüsünde olduğunu bunun için hafta içi yapacakları antrenmanlarda bunu dikkate alacaklarını ve taraftarlarını sevindirecek skoru almak için mücadele edeceklerini söyledi.

İbrahim Nazlı ve Seyfullah Cebeci hafta sonu oynanacak Yeni Orduspor maçında Düzcespor’a başarı dileklerini iletti. Murat Yavuz ise taraftarlara çağrıda bulunarak Pazar günü stadyumu doldurmaları için maça davet etti.


Program yapımcısı Murat Yavuz Bölgesel Amatör liginde mücadele eden Çilimli Belediyespor ve Beyköy Belediyespor’un hafta sonu oynadıkları müsabakalarda aldıkları sonuçları izleyicilerle paylaşarak, konuklarına her iki takımı sordu, İbrahim Nazlı Beyköy Belediyespor’un sahada eksik kalma konusunda sıkıntılar yaşadığını, buna en kısa zamanda çözüm bulunması gerektiğini, ayrıca BAL’da eksik kaldığınızda kalecinize çok iş düşeceğini ve beraberinde saha içinde mücadele eden diğer oyuncularında daha çok efor sarfetmeleri gerektiğini ifade etti. Çilimli Beleidyespor’un ise geçen sezona göre performanslarının düşük olduğunu, fakat takım kalitesinin ve kadro derinliğinin Beyköy Belediyespora göre daha iyi olduğunu ifade etti.
Seyfullah Cebeci ise, Beyköy Belediyespor takımı için ne olursa olsun iç saha maçlarında kolay maç kaybetmeyecek bir takım olduğunu ifade ederek, bu ligin gediklisi konumundaki Beyköy Belediyespor’un iç saha maçlarından ziyade dış sahada oynayacağı maçlarda sıkıntı yaşayacağını düşündüğünü ifade etti. Çilimli Belediyespor için ise geçen sezona göre biraz daha iyi bir grupta yer aldıklarını bunun neticesindede grupta yer alan birçok takımın eşit seviyede olduğunu belirtti. Gol yollarındaki sorunlarını biran önce aşabilirse Çilimli Belediyespor’un kadro yeterliliğinin daha iyi olduğunu ifade etti.

Murat Yavuz’un hafta sonu başlayan Süper Amatör müsabakalarının sonuçlarını izleyicilerle paylaşması sonrası A ve B grubunda yer alan tüm takımlara yeni sezonda başarı dileklerini iletti.

İbrahim Nazlı ise Süper Amatör maçlarının ilimiz adına seviyeli mücadeleci ve sakatlıkların yaşanmadığı centilmenliğin ön plana çıktığı bir sezon olmasını dilediği Belediye takımlarının biraz daha ön plana çıktığı fakat mahalle ve köy takımlarının da bu ligde ses getireceğini ifade etti.
Seyfullah Cebeci, öncelikle tüm takımlara başarı dileklerini ileterek başladığı konuşmasında hafta sonu karşılaştıkları Hamidiyespor maçını değerlendirdi. Maçın 15. dakikasında kalecilerinin kırmızı kart görerek oyun dışı kalması sonucu geriye düştüklerini fakat lige iyi hazırlanan bir takım olmaları nedeniyle sahada eksik kalmalarının sıkıntısını yaşamadıklarını ifade ederek farklı bir skorla maçı kazandıkları için mutlu olduklarını söyledi.


Zor bir grupta yer aldıklarını ifade eden Cebeci, Cumayeri Belediyespor’un diğer takımlara göre şanslı olduğunu kendi tesislerinde rahat bir ortamda antrenman yaptıklarını tesis konusunda şanslı olduklarını iyi bir yönetim ve teknik heyetle yola devam ettiklerini bunun neticesinde hedeflerinin geçen sene oynayan ekibe yaptıkları 1-2 takviye sonucunda ligi iyi bir yerde bitirmek olduğunu söyledi. Alt yapı konusuna da değinen Cebeci sağlam temeller atmak adına alt yapının öneminden bahsetti. Kulüp olarak gençlere önem verdiklerini ve tüm sporcuların ilçe genelinden olduğunu ifade ederek çalışmalarını bu yönde devam ettirip ileride A takıma oyuncu kazandırmak istediklerini bu sayınında 8-9 oyuncu olması için tüm hocalarla ekip halinde çalıştıklarını ifade etti. Düzcespor alt yapısına da değinen Cebeci biran önce daha kurumsal bir yapıda olması gerektiğini biz ilçe takımları olarak bu konuda üzerimize düşen görev ne olursa olsun yanlarında olduğumuzu amaçlarının Düzce ili futboluna katkı sağlamak olduğunu ifade etti.

Programın son bölümünde ise Murat Yavuz milli takımımız hakkında görüşlerini sorduğu her iki konukta Fransa ile oynanacak maçta mili takımımıza başarı dileklerini ileterek milli takımın iyi bir seviyede olduğunu artık güçlü bir milli takıma sahip olduğumuzu biraz sonra başlayacak maçta da istediğimiz puan yada puanları alabilecek kapasitede olduğumuzu ifade ettiler. Barış Pınarı Hareketi ile ilgi milli takım teknik heyet ve oyuncularının da bu bilinçle olduklarını bizzat gördüklerini bununda sonuca yansıma konusunda endişe duymadıklarını söylediler.
Programın yapımcısı ve sunucusu Murat Yavuz her iki konuğunada teşekkür ederek milli takımımıza başarı dileklerini tekrarlayarak kalbimiz yüreğimiz ve dualarımız milli takımımızla beraber diyerek programın kapanışını yaptı.