3. Ligde mücadele edecek olan Düzcespor sezon hazırlıklarına devam ederken karşılaşmalarını oynayacağı 18 Temmuz Stadı’nın bakım ve onarım çalışmalarının kısa sürede tam olarak başlayacağını belirten Düzce Belediye Spor Kulübü Başkanı Kadir Badur, geçtiğimiz günlerde yapılan yağlı güreşler nedeniyle deforme olan stadın 10 gün içinde eski haline geleceğini belirtti.

Belediyespor’un tüm branşları ve özellikle de geçtiğimiz cumartesi yapılan Yağlı Güreşler hakkında bilgiler veren Badur, 2. Düzce Yağlı Güreşleri’nin çok etkili ve güzel geçtiğini belirtti.

Yaklaşık olarak 350 sporcuyu Düzce’ye geldiğini söyleyen Badur, güreşlerden bir gün önce Düzce’ye davet ettikleri başpehlivanlarla güzel bir akşam yemeği yediklerini söyledi. Bu yemekte pehlivanlardan özel bir ricada da bulunan Badur, profesyonel ligde mücadele edecek bir takım olduğunu ve stadın korunması için dikkatli olmalarını rica ettiklerini belirtti.

Yağlı güreşler esnasında stadın tahrip olmasını biraz olsun engellediklerini ve ilk seferkinden daha az hasar olduğunu da belirten Kadir Badur, stadın 10 gün içinde eski haline döneceğini söyledi.

Düzce Belediyespor Futbol Takımı hakkında da değerlendirmelerde bulunan Badur, Düzcespor’a futbolcu yetiştirme misyonunu edinmek istediklerini, bu görüşte oldukları için de gençlerden oluşan bir ekip kurmaya çalıştıklarını ifade etti.