Bölgesel Amatör Lig 13. Grupta çeşitli nedenlerle ertelenen 3 müsabaka bugün oynandı. Belediye Safranboluspor’u 4-1 yenen Sultangazispor, Düzcespor’un 1 puan önüne geçerek liderlik koltuğuna oturdu.
Grupta oynanan diğer iki müsabakada ise Geredespor Zeytinburnu ile 1-1 berabere kalırken, temsilcimiz Beyköy Belediyespor ilk yarıda attığı gollerle Tosya belediyesporu 3-0 gibi net bir skorla yenerek puanını 29’a çıkardı ve ligde 3. Sıraya yerleşti.
18 Temmuz Şehir Stadında oynanan müsabakaya hızlı başlayan kırmızı siyahlı ekip geliştirdiği atakla topa son dokunan kaptan Murat Esen’in golüyle 1-0 öne geçti. Dakikalar 25’i gösterdiğinde Tuna Yücel, şık bir vuruşla durumu 2-0 yaptı. Bu golden sonra 31. Dakikada rakip takım oyuncusu Rıdvan kuru itirazları sonrasında ikinci sarı kart ve ardından kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Müsabakanın 38. Dakikasında Beyköy’den Onur, skoru 3-0’a taşıdı. İlk yarı bu sonuçla bitti.
İkinci yarıya hızlı başlayan takım Tosya Belediyespor olurken, rakibinin ataklarına karşı koyan Beyköy belediyesporlu oyuncular ilerleyen dakikalarda oyunun kontrolünü tekrar ele alarak çok sayıda pozisyon buldu. Bu pozisyonlardam sonuç alınamayınca müsabaka ilk yarıda atılan gollerle sona erdi. Müsabakanın ardından Beyköy Belediyespor Antrenörü Nedim Akbulut maçla ilgili değerlendirmelerde bulundu.