Düzce Süper Amatör’de Sis Yalıtım Kuzey Yıldızı Çilimli Belediyespor’u  4-2 yenerken 3 puanın sahibi oldu. Müsabakayı yöneten maçın hakemine Sis Yalıtım ve Çilimli Belediyespor cephesinden büyük tepki geldiği görüldü. Bu müsabakada Çilimli Belediyesporun üç oyuncusunun maçın hakemi tarafından atılması tepkilere neden oldu.

Kaynaşlı Belediyespor kendi evinde Karaca Çobanspor’u 6-1 gibi farklı bir sonuç ile yendi. Kaynaşlı Belediyespor 11 maçta 11 galibiyet alarak ligde lider durumda olan Kaynaşlı Belediyespor en yakın rakibine 8 puan fark attı.

Yığılcaspor galibiyet serisini Aziziyespor önünde sürdürdü. Aziziyespor, genç oyuncuları ile centilmence yoluna devem ediyor.

Gölyakaspor’un kendi evinde Cumayeri Belediyespor’a 4-2 yenilmesi sürpriz olmadı. Gölyakaspor’un bu mağlubiyet ile düşme potasına girdiği görülürken ara transferde teknik ekibin yönetimden 5-6 oyuncu istediği öğrenildi.

Ligin en büyük sürprizini Özsüt Avlayanspor yaptı. Güçlü Düzce Belediyespor’u 2-0 yenen Özsüt Avlayanspor alt sıralardaki dengeleri bozarak büyük iş çıkardı. Ligin yeni takımı Elmacıkspor Sivrikaya Sinerjispor önünde 2-1 galip gelerek puanını 17 yaptı. Elmacıkspor aldığı 3 puan ile ligin en rahat takımlarından oldu.