Düzce süper amatörde ligin mütevazi takımlarından Bahçeköyspor kendi evinde Düzce Belediyespor’a iyi direnmesine rağmen 3-1 yenilmekten kurtulamadı. Düzce Belediyespor bu galibiyetiyle puanını 6'ya çıkarttı.
Gölyakaspor kendi evinde çok iyi mücadele edip rakibi Yığılcaspor'u farklı yenmesi en çok konuşulan müsabaka olurken Gölyakaspor’un bu farklı galibiyeti haftanın takımı olmasını da sağladı.
Ligin yeni takımlarından Karaca Çobanspor ilk puanını Cumayeri Belediyespor karşısında alırken ileriki haftalarda düzeleceği sinyallerini verdi.
Özsüt Avlayanspor kendi evinde ligin flaş takımı Sis Yalıtım Kuzey Yıldızı takımına farklı yenilmesi hiç sürpriz olamadığı gibi Özsüt Avlayan takımının idman eksiği olduğu gözlendi.
Sivrikaya Sinerjispor iyi oyunculardan kurulsa da idmansız oldukları görüldü. Aydınpınarspor-Aziziyespor’u 1-0 yenerken rakibini tek gol ile geçip üç puanın almanın keyfini çıkarttı. Kaynaşlı Belediyespor ise Elmacıkspor sahasında 5-1 galip geldi.
Bu sonuçlara göre Sis Yalıtım Kuzey Yıldızı, Düzce Belediyespor, Kaynaşlı Belediyespor,Çilimli Belediyespor,Aydınpınarspor takımları altı puan yaparak ilk beş içinde oldular. Elmacıkspor ve Gölyakaspor üç puanı bulunurken Cumayeri Belediyespor, Aziziyespor, Sivrikaya Sinerjispor, Karaca Çobanspor birer puanla son üç sırada ise Bahçeköyspor ,Yığılcaspor, Özsüt Avlayanspor takımları bulunuyor.