Sivrikaya Sinerjispor sportif Direktörü Arif Bayraktar çalışmaların devam ettiğini artık hazırlık müsabakalarına geçeceklerini söyledi.  Bayraktar, “Cumartesi günü Adapazarı Pamukovaspor’la Pamukova’da bir hazırlık müsabakası yapacağız. Müsabakada kendimizi deneyeceğiz. Transfere son noktayı koyduk. Ekim’de başlayacak lige kadar hazır hale geleceğiz. Eksikleri hazırlık müsabakasında göreceğiz.” Dedi.
Sportif Direktör Arif Bayraktar son olarak çok iyi bir arkadaşlık grubu olduğunu bu arkadaşlığın müsabakalara yansıyacağını söyledi.
Bir diğer süper Amatör takımımız Düzce Belediyespor ise aynı yerde çalışmalarını sürdürdü. Düzce Belediyespor Teknik sorumlusu Özgür Oral çalışmaların son sürat devam ettiğini çok genç bir kadrolarının olduğunu ‘Genç kadro ile başarılı olmak için çok çalışıyoruz’ dedi. Oral, Düzce Belediyespor olarak her zaman yarışmacı olarak değil de genç oyuncuları yetiştirmek adına çalışmalar yaptıklarını böyle devam edeceklerini söyledi. Oral transferde genç oyunculara yöneldiklerini bunda başarılı olduklarını giden oyuncuların yerlerini bu oyuncularla doldurduklarını ifade etti.