Kaynaşlı Belediyespor, Aydınpınarspor önünde ilk yarının sonlarına doğru attığı gol ile Aydınpınarspor’u 1-0 yenerken zorlandı. Kaynaşlı Belediyespor tarafından atılan golün Aydınpınar spor cephesinde maçın hakemine ateş püskürdü.

Çilimli Belediyespor-Aziziyespor’u rahat geçerken 3 puanın sahibi oldu. Yığılcaspor, Düzce Belediyespor müsabakasında iki takımın da oynadığı oyun mücadele anlamında iyi olurken iki takımın da çok gol kaçırdığı belirtildi.

Gölyakaspor’da düşüş devam ediyor. Kendi evinde ligin çok koşan ekibi olan Elmacıkspor’a 2-0 yenilerek puan kayıplarına devam ettiği görülüyor. Gölyakaspor bu mağlubiyet ile küme düşme potasına girdi.

Özsüt Avlayanspor kendi evinde Bahçeköyspor’a puan verirken çok büyük zorluklar içersinde maçlara çıkıldığı ifade edildi. Bahçeköyspor’un deplasmandan alınan puanın kendileri açısından iyi olduğu söylendi.

Karaca Çobanspor Sinerjispor’u 5-2 gibi bir farkla yenmesi büyük sürpriz olmadı. Karaca Çobanspor son 3 maçta 9 puan alarak çok iyi iş çıkardığı görülürken Karaca Çobanspor cephesinde morallerin en üst seviyeye çıktığı görüldü. Sinerjispor bu mağlubiyet ile ligte tehlikeli bölgeye giriyor.

Sis Yalıtım Kuzey Yıldızı takımı emin adımlarla yoluna devam ediyor. Çok genç kadroya rağmen oynadığı oyun mücadelesi spor otoriteleri tarafından tam not aldı.