Düzce süper amatör müsabakalarında Çilimli Belediyespor-Üçyolspor ve Hamidiyespor-Sivrikaya Sinerjispor müsabakaları Üçyolspor ve Sivrikaya Sinerjispor lisanslarını yetiştiremeyince bu müsabakalar oynanmadı.

Düzce süper amatörde oynanan  maçlarda Akçakocaspor Bahçeköyspor karşısında ilk 30.dakika zorlanmasına rağmen müsabakayı 3-0 kazanmayı bilip üç puanın sahibi olurken bu müsabakada Akçakocaspor’ dan bir oyuncu kırmızı kart görürken  Bahçeköyspor’ dan da  iki oyuncu kırmızı kart gördü.

Nurettin Zafer sahasında oynanan müsabakada Düzce Belediyespor Kirazlıspor karşısında bir penaltıdan yararlanamazken müsabakayı 1-0 kazandı.Düzce Belediyespor teknik sorumlusu Özgür Oral yaptığı açıklamada müsabakanın çok zor geçtiğini söylerken Kirazlıspor’u yaptığı mücadeleden dolayı kutlarım dedi. Oral ‘’Kirazlıspor idmanlara geç başlamasına rağmen bize karşı çok istekli oynadılar’’  derken kendilerinin çok kötü performans sergilediklerini ifade etti.
 Gümüşova ilçe sahasında oynanan Pandul İnşaat Elmacıkspor-Gölyakaspor müsabakasında tam 5 gol atılırken Gölayakaspor oynadığı oyun ve mücadele ile taraftarların beğenisini kazandığı görüldü. Gölyakaspor’ un bu müsabakasında bir çok genç oyuncunun ön plana çıktığı görülürken Pandul İnşaat Elmacıkspor maçın son dakikasında tecrübeli oyuncu Onur’un attığı gol ile üç puanın sahibi oldu.

Yığılca ilçe sahasında oynanan Yığılcaspor- Activo İnşaat Kuzey Yıldızı maçını kazanan takım Activo İnşaat Kuzey Yıldızı olurken maçı 5-1 farkla kazandı.
Cumayeri ilçe sahasında  Cumayeri Belediyespor-Aydınpınarspor müsabakasında Aydınpınarspor 1-0 öne geçtiği maçta peş peşe yediği iki gol ile Cumayeri Belediyespor’ a 2-1 yenildi.

Aydınpınarspor teknik sorumlusu  Uğur Seyman yaptığı açıklamada 1-0 öne geçmelerine rağmen müsabakayı 2-1 kaybettiklerini söylerken çok şansız bir yenilgi aldıklarını dile getirdi. Seyman, 1-0 öndeyken 2.ve 3. golleri atamadıklarını farklı kazanacaklarını maçı 2-1 kaybettiklerini ifade etti.