CİDDİYET ÖNEMLİ
Çilimli Belediyespor kendi evinde oynadığı Özsüt Avlayanspor maçını 4-2’yle geçip üç puanın sahibi oldu. Çilimli Belediyesporlu oyuncuların maça ‘Biz nasıl olsa bu müsabakayı kazanırız’ havasında çıktığı görüldü. Yalnızca Çilimli Belediyesporlu oyuncuların değil sporun her alanında tüm müsabakalara ciddiyetle çıkılması gerektiği bir gerçek. Şampiyonluğa oynayan ligin en güçlü takımlarından Çilimli Belediyespor’un kendi evinde iki gol yemesi teknik ekibin değil, oyuncuların suçu diyebiliriz ama her takımda zaman zaman böyle durumlar olur.

MAÇI İLK YARIDA KAZANDI
Cumayeri Belediyespor Yığılcaspor müsabakasını deplasman takımı 2-0 kazandı. Kazandı ama Cumayeri Belediyespor Yığılcaspor’un üzerine gitmesine rağmen son final paslarında başarılı olamadığı görüldü. Cumayeri Belediyespor her yerde pas yapan takım hüviyetinde görüntü verdi. Cumayeri Belediyespor ara transferde iyi bir forvet oyuncusu alırsa çok büyük işler yapabilir. Yığılcaspor açısından karşılaşmayı değerlendirirsek konuk ekip üç puanı ilk devre itibariyle aldığını söyleyebiliriz. Ayrıca maçın son dakikalarında çok pozisyon harcadılar.

SİNERJİ ÇOK RAHAT
Sivrikaya Sinerjispor Üçköprüspor’u 6-1’le geçip üç puanın sahibi oldu.

KAYNAŞLI'DAN GÖZDAĞI
Kaynaşlı Belediyespor’un Aziziyespor’u 8-0 gibi farklı bir skorla yenmesi rakiplerini korkuttu.

AYDINPINARSPOR ŞOV YAPTI
Aydınpınarspor Pırpırspor önünde şov yaparken iyi futbolunu gollerle süslemeyi bildi ve üç puanı aldı.

TAM ANLAMIYLA 4-4'LÜK MAÇ!
Haftanın ilginç maçlarından birisi de Gölyakaspor ile Düzce Belediyespor arasında oynanan maç oldu. Son on iki dakikaya 4-1 önde giren Düzce Belediyespor son on iki dakikada 3 gol yiyerek müsabakadan 4-4’lük eşitlikle ayrıldı.

PUAN DURUMU
Oynanan maçların ardından puan durumuna bakıldığında; Sivrikaya Sinerjispor 22, Kaynaşlı Belediyespor 22, Çilimli Belediyespor 21, Yığılcaspor 19 puanı var. Kaynaşlı Belediyespor ve Çilimli Belediyespor’un bir maçları eksik. Son sıralarda yer alan Üçköprüspor ve Özsüt Avlayanspor’un üç puanı, Bahçeköyspor’un 6 Pırpırspor’un 7 puanı Cumayeri Belediyespor’un 8 puanı var.

Spor Servisi