Çilimli Belediyespor Aydınpınarspor maçında müsabakanın dört dakika ilave etmesine karşılık 7 dakika oynanmasına itiraz eden Aydınpınarsporlu üç oyuncunun kırmızı kart ile cezalandırılmasına neden olmuştu.

Ligin flaş takımı Kaynaşlı Belediyespor kendi evinde oynadığı müsabakada gol şovu yaptı. Kaynaşlı Belediyespor Gölyakaspor karşısında farkı açma şansını kaçırınca ilk yarıyı 1-0 önde kapattı. Kaynaşlı Belediyespor 57-75. Dakikalar arasında rakip kaleye 6 gol attı. Kaynaşlı Belediyespor bu galibiyet ile liderliğe yükselirken şampiyonluğunun en büyük adayı olarak göstermiş oldu. Ligin sürprizini gerçekleştiren ligin yeni takımı Elmacıkspor Düzce Belediyespor’u 1-0 yenerek sahadan üç puan ile ayrılmayı bildi. Çok önemli bir üç puan alan Elmacıkspor bu puan ile 6 puana yükseldi.

Yığılcaspor kendi evinde oynadığı müsabakada iyi futbol oynayarak Özsüt Avlayanspor’u 3-0 yenip üç puanın sahibi oldu. İlk üç puanı alan Yığılcaspor rahat bir nefes alırken Özsüt Avlayanspor’un henüz puan ile tanışamadı. Lige fırtına gibi giren Sis Yalıtım Kuzey Yıldızı takımı 3. maçta Sivrikaya Sinerjispor’a 3-2 yenilmesi sürpriz oldu. Sivrikaya Sinerjispor bu maçta aldığı üç puan ile puanını 4 yaptı. Ligin dibindeki iki takımın karşılaştığı Aziziyespor Karaca Çobanspor maçını kazanan takım Aziziyespor olurken bu galibiyet Aziziyespor’a hayat verdi. Aziziyespor’da alınan bu galibiyet büyük moral sağladığı gözüktü. Karaca Çobanspor bu mağlubiyet ile hem üç puan kaybederken teknik sorumlu Salih Albayrak’ta müsabakadan sonra istifa ettiğini açıkladı. Cumayeri Belediyespor kendi evinde oynadığı Bahçeköyspor müsabakasında ilk yarıyı 1-0 yenik kapatmasına rağmen ikinci yarıda oynadığı iyi futbol kendisine üç puan getirdi.