Sivrikayasinerjispor Takım lige iyi bir giriş yapmak adına transfere erken girdi. Sportif Direktör olarak tekrar Arif Bayraktar ile anlaşma sağlayan S. Sinerjispor, İç transferde Osman, Murat, Saim, Kaleci Cengiz, Samet, Burak, Emre ile anlaşma sağlandığı ile ilgili takımın Sportif Direktörü Arif Bayraktar, açıklamalarda bulunmuştu. Yine Bayraktar, Çilimli Belediyespor’dan 2 oyuncu ile anlaşma zemini aradıklarını aktardı. Bayraktar,  !Bir santrafor arayışımız var bunu da Bülent Çakmak’la çözmeye çalışacağız” dedi.

Çilimli Belediyespor Teknik sorumlu Emre Baykal ile anlaşma sağladı. Emre Baykal Öncü Televizyonuna telefonla bağlanarak anlaştığını söylemişti. Transfere hemen gireceklerini ifade eden Baykal,  şampiyonluğa oynayacak, mücadele eden bir takım yaratacağını dile getirdi.Kaynaşlı Belediyespor ise tam bir sessizlik hakim. Takımın Genel kaptanı Mehmet Süzen istifa etti.2015-2016 sezonunda Kaynaşlı Belediyespor nasıl bir takım yapacak merak konusu.

Düzce Belediyespor da ise hazırlıklar alt yapıda devam ederken, üst yapı için hareketlenme yok.  Düzce Belediyespor’un çok geniş bir kadroya sahip olması nedeniyle yeni sezona sancılı girmeyeceği tahmin edilmiyor.

Yığılcaspor ise can yakacak bir takım yapma adına çalışmalar devam ediyor. Teknik sorumlu Cengiz Yazıcı ,iyi bir takım yapacaklarını ama şampiyonluğa oynamayacaklarını daha önce haber merkezimize açıklamıştı.

Aydınpınarspor,Köprübaşıspor,Pırpırspor,Cumayeri Belediyespor Özsüt Avlayanspor, Gölyakaspor, Bahçeköyspor, Aziziyespor da sessizlik sürüyor. Bu takımlarda bir hareketlenme gözükmüyor. Spor otoriteleri Düzce süper Amatörün 2015-2016 sezonunda çok çekişmeli geçeceği görüşünde.