Zirve mücadelesini yakından ilgilendiren müsabaka Cumartesi günü saat 13.00’da Nurettin Zafer Stadında oynanacak. Sivrikaya Sinerjispor Kaynaşlı Belediyespor maçını iki takımda kazanmak istiyor.

Her iki takımında 34 puanları bulunuyor. Maçı kazanan takımın avantaj sağlayacağı müsabakada her iki takımdan biri olası bir mağlubiyet halinde ağır yara alacak.  Bu iki takımda müsabakaya çok iyi hazırlandı. Kaynaşlı Belediyespor’da Bayram ve Erol bu maçta cezalı oldukları için forma giyemeyecek. Sivrikaya Sinerjispor’da sakat ve cezalı oyuncu bulunmuyor. Sivrikaya Sinerjispor Sportif Direktörü Arif Bayraktar, “Mutlaka kazanmamız gereken bir müsabaka kendimize güveniyoruz iyi olan kazansın” dedi. Sivrikaya Sinerjispor ligde averaj ile lider durumda…

Sinerjispor’un ligde 13 maçta 11 galibiyet 1 beraberlik 1 mağlubiyet bulunuyor. Sarı siyahlılar attığı 60 gole karşılık kalesinde 7 gol görerek 34 puan topladı. Kaynaşlı Belediyespor ise 14 maçta 10 galibiyeti 4 beraberliği elde etti. Attığı 39 gole karşılık kalesinde 5 gol gördü 34 puana sahip.

Spor servisi