Düzce süper amatör bu hafta sonu oynanacak müsabakalarla başlıyor başlıyor. Çeşitli sahalarda oynanacak olan müsabakalar şu şekilde;
Akçakocaspor-Bahçeköyspor, Cumartesi günü saat 15.00’de Akçakoca ilçe sahasında oynanacak müsabakada iki takım’da sahada yer alacakları öğrenildi. Akçakocaspor cephesinde son hafta transfere başlarken il dışından 5 oyuncu alarak transfere girdi. Beyköy Belediyespor’dan orta saha oyuncusu Oğuz’u alarak orta sahasını güçlendirirken iç transferde Çoşkun ve Kadir ile anlaşarak büyük sorununu halletti. Bahçeköyspor ise 3 oyuncu transfer yaptı.
Düzce Belediyespor-Kirazlıspor, Pazar günü Nurettin Zafer sahasında Pazar günü saat 13.00’de oynanacak.Düzce Belediyespor bu maçta favori kazanmaya en yakın isim olurken Kirazlıspor hiçbir transfer yapmazken sahaya 1.amatörde şampiyon olunan oyuncularla çıkacak.
Pandul İnşaat Elmacıkspor-Gölyakaspor, Pazar günü saat 15.00’de Gümüşova ilçe sahasında oynanacak müsabakada Elmacıkspor şampiyonluğun en kuvvetli aday takımların arasında yer alırken üç puana en yakın taraf.
Sivrikaya Sinerjispor-Hamidiyespor, Pazar günü saat 15.00’de Nurettin Zafer sahasında oynanacak müsabakada Hamidiyespor takımı bütün hazırlıklarını yaparken Sivrikaya Sinerjispor hiçbir hazırlık yapmadı.
Cumayeri Belediyespor-Aydınpınarspor, müsabaka Pazar günü saat 15.00’de Cumayeri ilçe sahasında oynanacak. Cumayeri Belediyespor ve Aydınpınarspor bütün hazırlıklarını yaparken bu müsabakada favori takım yok. Cumayeri Belediyespor Aydınpınar müsabakası her sonuca açık bir müsabaka olurken takımlar kazanmak için ellerinden geleni yapacak.
Yığılcaspor-Activo Yapı Kuzey Yıldızı, Pazar günü saat 15.00’de Yığılca ilçe sahasında oynanacak müsabakada her iki takımda hazırlıklarını kazanmak adına yaptığı bilgisine ulaşıldı.