Düzce Süper Amatör Ligi’nde 11.hafta geride kaldı. Aydınpınarspor Akçakocaspor’u 5-1 yendi. Akçakocaspor’un puanı 23. Çilimli Belediyespor deplasmanda 2-0 galip geldi. Çilimli Belediyespor puanını 30 yaparak liderliğini devam ettirdi. Pandul İnşaat Elmacıkspor Üçyolspor karşısında aldığı galibiyet ile puanını 29 yaptı. Çilimli Belediyespor’un ligde 11 maçta 10 galibiyet 1 mağlubiyeti bulunuyor. Elmacıkspor ise 11 maçta 9 galibiyet 2 beraberliği var. Elmacıkspor ligde mağlup olmayan takım unvanını elinde bulunduruyor.

Akçakocaspor ve Düzce Belediyespor  23 puana sahip. Aydınpınarspor Akçakoca deplasmanında şov yaparken rakibini 5-1 yenmeyi başardı. Aydınpınarspor bu galibiyet ile puanını 22 yaptı. Aydınpınarspor bu hafta sonu Gölyaka deplasmanında müsabakaya çıkacak. Gölyakaspor ise bu hafta sonu oynadığı Activo Kuzey Yıldızı karşısında 1-0 galip gelerek üç puan aldı. Gölyakaspor bu galibiyet ile puanını 22 yaptı. Ligde 7.sırada yer alan Cumayeri Belediyespor Hamidiyespor’u deplasmanda 2-0 yenip üç puan aldı. Hamidiyespor bu mağlubiyet ile 13 puanda kaldı.

Kirazlıspor maçta 8 kişi kalmasına rağmen Yığılcaspor’u 2-1 yendi. Kirazlıspor bu galibiyet ile puanını 13 yaptı. Yığılcaspor ise 5 puanda kaldı. Ligde son dört sırada Sivrikaya Sinerjispor Bahçeköyspor,Yığılcaspor ve Üçyolspor bulunuyor Düzce Süper Amatör Ligi’nde son üç sırada yer alan takımlar küme düşecek.