Yığılcaspor-Düzce Belediyespor
Düzce süper amatörde Cumartesi günü saat 14.00’da Yığılca’da oynanacak olan müsabakasına Düzce Belediyespor zor şartlar altında hazırlanıyor. Düzce Belediyespor Teknik sorumlusu Özgür Oral zor şartlar altında çalışmaları sürdürdüklerini söyledi. Oral, Yığılcaspor maçına şu anda 10 oyuncunun olduğunu söyledi. Yığılcaspor cephesinde ise kar nedeniyle fazla çalışma yapamadıkları bilgisine ulaşıldı. Yığılcaspor kendi evindeki müsabakayı mutlaka kazanmak için elinden geleni yapmak isteyecek çok zor maç gibi gözüken müsabakada Yığılcaspor seyirci ve saha avantajını kullanırsa bu maçtan galip gelebilir.
                                          Cumayeri Belediyespor-Kaynaşlı Belediyespor
Cumartesi günü saat 14.00’da Gümüşova Dede Koruda oynanacak. Müsabakada Kaynaşlı Belediyespor galibiyete daha yakın olan taraf. Kaynaşlı Beldiyespor şampiyonluğa oynayan bir takım. Cumayeri Belediyespor son haftalarda başarısız sonuçlar aldığından ligin dibine demir attı. Cumayeri Belediyespor lige daha güçlü girmesi gerekirken lige zayıf kadro ile girmesi Cumayeri ilçesini üzdü. Bu müsabakada Kaynaşlı Belediyespor’un kazanması sürpriz olmaz.
                                         Bahçeköyspor-Özsüt Avlayanspor
Pazar günü saat 14.00’da Bahçeköy sahasında oynanacak. Müsabaka iki takım içinde çok önemli. Altı puanlık müsabaka.  Bahçeköy kazanırsa alt taraf kızışacak. Özsüt Avlayanspor kazanırsa büyük bir avantaj yakalayıp Bahçeköyspor’u ateşe atacak. Üç ihtimalli bir müsabaka.  Özsüt Avlayanspor istim üzerinde kazanmaya daha yakın görünüyor.
                                           Üçköprüspor-Pırpırspor
İki takım içinde çok önemli bir müsabaka gözüküyor. Kaynaşlı ilçe sahasında saat  14.00’da oynanacak. müsabakada Pırpırspor son haftalarda puanlara hasret. Üçköprüspor’da Muhittin Durmaz görevine geri döndü, bu dönüş Üçköprüspor için iyi oldu. Pırpırspor’da moraller bozuk, oyuncuların bir kısmı kulübü terk ettiği başka takımlara gideceği öğrenildi. Pırpırspor deplasmanda olmasına rağmen bu müsabakadan üç puan ile ayrılabilir ama Üçköprüspor bu maçta alacağı bir mağlubiyet kendini ateşin dibine atar. Bu yüzden bu müsabakayı mutlak kazanmak isteyecek.
                                         Gölyakaspor-Aydınpınarspor
Gölyaka ilçesinde saat 14 00 de oynanacak Gölyakaspor Aydınpınarspor müsabakası üç ihtimalli bir müsabaka olacak. Son haftalarda iki takımda aldığı sonuçlar neticesinde şampiyonluk potasından koptular. Prestij mücadelesi verecekleri bu müsabakada ilk akla gelen beraberlik, daha sonra saha ve seyirci avantajı olan Gölyakaspor galibiyete daha yakın olan taraf gözükmekte.
                                      Çilimli Belediyespor-Aziziyespor
Çilimli ilçesinde saat 14 00 de oynanacak müsabakada Çilimli Belediyespor galibiyete yakın olan taraf ligin son maçında Çilimli Belediyespor puan kaybı yaşamak istemiyor Aziziyespor ligin mütevazi takımlarından bu müsabakada işleri bir hayli zor gözükmekte Çilimli deplasmanından puan alması zor gibi gözükse de sürpriz yapmak içinde olacağı kesin Çilimli kendi evinde puan kaybetmez.

Spor servisi