Bergama Belediyespor evinde kayıp

Bergama Belediyespor mutlak üç puan için çıktığı maçta kendi evinde Erzin Belediyespor’a 2-1 yenildi. 27. dakikada Ali Ercan ile ilk golünü atan Erzin Belediyespor 39.dakikada Şahin Tüter ile durumu 2-0 yaptı. İlk yarı bu skor ile bitti. İkinci yarıda Bergama Belediyespor oyunu karşı kaleye yıkmasına rağmen maçın son bölümlerine kadar gol atamadı. 84.dakikada Anı Özönerli Bergama Belediyespor’un tek golünü atıp farkı bire indirmesine rağmen ilerleyen bölümlerde başka gol atamayınca sahadan 2-1 mağlup ayrıldı.

Çatalcaspor haftayı üç puan ile kapattı

Çatalca ilçe sahasında oynanan Çatalcaspor Bayrampaşa müsabakasını Çatalcaspor 2-1 galip ayrılarak haftayı üç puan ile kapattı. Çatalcaspor 15.dakikada Ufuk Özcan ile 1-0 32. dakikada Sadık Arda Yılmaz durumu 2-0 yapmayı başardı. İlk yarı Çatalcaspor'un 2-0 galibiyeti ile kapandı. İkinci yarıya hızlı başlayan Bayrampaşaspor 51.dakikada Sait Can Açıkalın ile farkı bire indirdi. Bu dakikadan sonra Bayrampaşa rakip kalede gol aramasına rağmen bu golü bulamayınca sahadan 2-1 mağlup ayrıldı.

Dardanelspor son saniyede puanı kaptı

Vefa stadında oynanan müsabakada Halide Edip Adıvarspor 2-0 önde olmasına rağmen maçın son saniyelerinde Dardanelspor’un attığı gole engel olmayınca sahadan 1 puan ile ayrıldı. Müsabakada ilk yarı Halide daha iyi oynarken ikinci yarı Dardanelspor iyi oynadı. İlk yarının son bölümlerinde Halide 40.dakikada penaltından Aytek ve 45.dakikada Emre Tekin ile 2-0 öne geçmeyi başardı. İkinci yarı Dardanelspor tek kale oynarken 62.dakikada Mustafa ile farkı bire indirmeyi başardı.Müsabaka böyle bitecek derken Kuzey sahneye çıkarak Dardanelspor’un beraberlik golünü atıp durumu 2-2 yaptı. Maçın son düdüğü ile müsabaka 2-2 sona erdi.