Düzce Futbol Taban Birlikleri, Düzce Valisi Ali Fidanı ziyaret etti. Ziyarette Amatör spor Kulüpler Birliği Başkanı Erdoğan Bıyık, yönetim kurulu Mutlu Kayan, Hüseyin Aydın, Muhsin Sönmez, Ahmet Cesur, Tufad Başkan Yardımcısı Mustafa Yıldırım, Yönetim Kurulu’ndan Sedat Demirağ, Hakem ve Gözlemciler Derneğinden Numan Şirin, Kerim Görür, Mustafa Yılmaz, Futbol il Temsilcisi Gökhan Karadağ, Saha Komiserler Derneği Başkanı Hüsnü Ovalı Katıldılar.Tabak birlikleri Düzce Valisi Ali Fidan’a çiçek ve Düzcespor Forması hediye edildi.

Ziyarette Vali Fidan, Düzce Futbolunun Eksikliklerini dile getiren Taban birliklerinin bu eksiklerini not aldı. Futbolun içinden geldiğini söyleyen Fidan, vakit bulduğunda halı sahalarda futbol oynamaya çalıştığını sözlerine ekledi.Düzce Valisi Ali Fidan, taban birliklerinin eksikliklerine en kısa sürede elinden geldiği kadar yardım etmeye hazır olduğunu belirtti.

Taban birlikleri; Düzcespor Vakfı’nın hiç faaliyet göstermediğini, bu Vakfın bir an önce faaliyete geçmesinde Düzcespor’un da fayda sağlayacağını dile getirdiler. Ziyarette  Düzce Valisi Ali Fidan, şikayetleri tek tek not alarak Taban birliklerini uğurladı.