Düz-Der Başkanı Talat Saygılı, Belediye Başkanı Mehmet Keleş'le bir araya gelerek,Profesyonel 3.lige çıkan Düzcespor ve Türkiye Basketbol 2.liginde mücadele eden Düzce Gençlikspor takımı için destek istedi.

Saygılı ,Düzcespor'un transfer ücretlerini ödeyemediğinden dolayı yönetimin ve takımın neredeyse dağılma noktasına geldiğini, kendilerinin bu durumu tespit ettiklerinde kayıtsız kalamadıklarını söyleyerek “Yönetimde ki arkadaşlarımıza görevlerinde kalmaları için rica ettik ve onlarda görevde kalmakla kalmadı futbolcularımızı da ellerinde tutmak için büyük gayret sarfetti. Gençlikspor yine aynı sıkıntıda. Nu-door firmasının sponsor olması elbette bütün sıkıntıların bittiği anlamına gelmiyor. Düzce Valiliğinin ve Düzce Belediye Başkanlığının bu konuda çok ciddi insiyatif ve sorumluluk alması gerekiyor. Eğer Düzcespor dağılırsa hepimiz sorumluluk altında kalırız .” diye konuştu.

Başkan Mehmet Keleş'te “ Düzcespor bir hafta içinde 1 milyon YTL'ye yakın para yatırması gerekiyor. Yine aynı şekilde Gençlikspor'da bir dönem maddi sıkıntılarla boy göstermişti. Takımın bu halden kurtulabilmesi için herkesin yardımcı olması gerekiyor. YEYPAŞ firması elde ettiği kazancın üçte birini spora ayırıyor. Biz üstümüze düşeni yapmaya çalışacağız.” şeklinde konuştu.