Düzcespor'un yaşadığı sorunlar yapılan açıklamalarla sona erdi. Yapılan girişimler sonucunda takımın sorunları çözülürken takım hakkında da kulüp binasında basın toplantısı düzenlendi. Düzcespor Basın Sözcüsü Gürsel Coşkun, Düzce Valisi Bülent Kılınç ve Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş ile yapılan toplantıdan sonra kendi aralarında yönetim kurulu olarak ayrıca toplandıklarını ifade etti.

Çoşkun, kendi aralarında yapılan toplantıda Selahattin Kudu ve Selahattin Turan'ın istifalarını görüştüklerini, bu istifaların yönetim kurulu tarafından kabul edilmediğini, kendi bilgileri dahilinde yine görevlerinin başında olduklarını söyledi. Toplantıya Selahattin Kudu' nun da geleceğini ancak özel bir işi olduğu için gelemediğini bildiren Coşkun, Futbolcuların ödemeleriyle ilgili de açıklamalarda bulundu.

Gürsel Coşkun ayrıca kamuoyunda ve basında çıkan haberlerde olduğu gibi antrenör Bülent Topuzoğlu ile bir problem olmadığını hocalarına güvendiklerini belirtti. Kendisinin bu işin altından kalkabileceğini bilerek göreve başladıklarını söyleyen Çoşkun, hocamızın bazı talihsiz açıklamaları olmuştur ama maksadını aşan konuşmalar değildir dedi. Her kulüpte aksaklıkların yaşanabileceğini bundan sonra takımda bu tarz aksamlar olmayacağını, Düzcespor' u daha iyiye daha ileriye taşıyacaklarını vurguladı.