Düzcespor yeni sezon için çalışmalarını devam ettiriyor. Yeni bir oluşum içerisinde yer alan Düzcespor`da transferlerle ilgili olarak kadro kurma çalışmaları da başladı.


Düzcespor yeni sezon için çalışmalarını devam ettiriyor. Kadronun geniş tutulması düşünülen Düzcespor'da oyuncu seçmeleri devam ediyor. Türkiye'nin dört bir yanından hatta ülke dışından seçmelere katılım olurken, genelde katılımın fazla olması memnun edici olarak görüldü.
Birbirinden yetenekli gençler mevkiilerine göre gruplara ayrıldı. Yapılan seçmelerde ise TÜFAD'ın sorumluluğunda organizasyonu Abdullah Özenir ve Kenan Şereflioğlu yaptı. Görevliler adaylarla tek tek ilgilenirken, gruplara ayrılan takımlara maçlar oynatıldı. Oyuncular kendilerini beğendirmek ve Özenir ile Şereflioğlu'nun gözüne girebilmek için hünerlerini sergilemeye devam ediyor.


Şehir dışından gelenler içinde tesislerde yer ayrıldı. Oyuncular tesisler hakkında memnuniyetlerini dile getirirken, tadilatın devam ettiği Düzcespor tesislerinin henüz bitmemesine rağmen şimdiden memnun bırakması ilerleyen dönem içinde umut verici olarak görüldü. Seçmeler 3 gün daha sürecek.