Beylerbeyi maçıyla başlayan gerginlik ve sonrasında Başkan Servet Sivrikaya, Başkan Yardımcıları Suat Öztürk başta olmak üzre 8 yöneticinin görevlerinden istifa etmeleriyle farklı bir boyut kazandı.
Beylerbeyi'nde kaybeden takımın deplasmanda Kartal Belediyespor'u son dakika golüyle yenmesi ve morallerin biraz olsun düzelmesi hakkında görüştüğümüz takım kaptanı Furkan İlker baştan takım arkadaşları adına yaptığı açıklamada Beylerbeyi maçı sonrasında biz yöneticilerimize Kartal Belediye takımını yeneceğimizin sözünü vermiştik dedi.
Takım kaptanı Furkan yine takım arkadaşları adına hazırladıkları basın bültenini okudu. Kaptan öncelikle sayın Valimiz, Belediye Başkanımız ve Milletvekilerimiz diyerek başladığı sözlerine şöyle devam etti; Düzcespor taraftarları ve kamuoyu, biz Düzcespor futbolcuları olarak istifasını açıklayan yönetici abilerimizin ve başkanımızın sayın Servet Sivrikaya'nın Düzcespor'un geleceği başarısı açısından bizimde kalan maçlarda performansımızı etkilememesi için lütfen yönetimimize ve takımımıza sahip çıkıp, destek olmanızı bekliyoruz.